Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

GIGABYTE x99-UD4

Zobraziť katalóg
GIGABYTE x99-UD4
5 1 hodnotení
Základná doska Intel x99, 4x PCIe x16, DDR4 2800, SATA III RAID, USB 3.0, GLAN, 8ch audio, ATX, sc2011-3
Kód:  AG158b Produktové číslo:  GA-X99-UD4 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE x99-UD4

Už netrpezlivo očakávate nové procesory Intel Haswell-E? Osemjadrá prekypujúce extrémnym výkonom však vyžadujú aj špeciálne upravený podvozok, v ktorom sa im dostane naprostého prevádzkového komfortu. Čipová sada Intel x99 exceluje vo všetkých smeroch a prináša ctižiadostivým užívateľom veľa vylepšených technológií. Stredobodom celej dosky, je samozrejme pätice LGA2011-3. Okolo nej sa nachádzajú ďalšie neprehliadnuteľné kúsky - hneď osem portov pre zapojenie dlho očakávaných pamätí typu DDR4.

Základovka do nadupaného stroja


Geniálny návrh dosky sa prejaví pri maximálnom zaťažení. Okrem výkonného procesora môžete totiž použiť aj štvoricu grafických kariet. Na chladenie všetkých komponentov si GIGABYTE dal záležať, hlavné pasívy sú prepletené hrubými heatpipe. Ľahko zostavíte aj poriadne diskové polia. K dispozícii máte hneď desiatku SATA III portov a ďalej po jednom od SATA Express aj M.2.

Po zvukovej stránke budete ihneď chrochtať blahom. Výrobca si nachystal osvedčené riešenie v podobe kodeku Realtek ALC1150, ktorý vám ponúkne plných 7.1 kanálov, zabudovaný zosilňovač a odstup signálu od šumu 115 dB (DAC) a 104 dB (ADC). Hračičky výrazne nadchne programovateľné LED osvetlenie v priestore zadných konektorov.


Medzi dodávaným softvérom, nájdete napríklad Gigabyte App Center, čo je rozhranie, ktoré vám umožní ovládať všetky možnosti základnej dosky. S utilitou EasyTune ľahko pretaktujete procesor aj pamäť. Aplikácia Cloud Station zasa umožní zdieľanie dát a ovládanie vášho PC prostredníctvom mobilného telefónu alebo tabletu odkiaľkoľvek.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 2011 Hotovo!
Čipset
Intel X99 Hotovo!
Formát základnej dosky
eATX (Extended ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 2011 Hotovo!
Čipset
Intel X99 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
eATX (Extended ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
8 × Hotovo!
Režim zapojenia
Quad-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 800 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, DUAL BIOS, Chladiče mosfetov Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1150 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, SATA Express port, Serial ATA III, Thunderbolt header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
10× Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:
» Všetky základné dosky extended ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIGABYTE x99-UD4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE X99-UD4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE X99-UD4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE X99-UD4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE X99-UD4.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií