Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Slot GIGABYTE Xtreme Gaming SLI HB 2 slot

Zobraziť katalóg
Slot GIGABYTE Xtreme Gaming SLI HB 2 slot
Príslušenstvo SLI Bridge 80mm, pre karty GTX10xx, optimalizované pre 4K a 144Hz, pre vybrané typy základných dosiek
Kód:  AG101b3 Produktové číslo:  GC-X2WAYSLIL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Slot GIGABYTE Xtreme Gaming SLI HB 2 slot Predaj skončil

Slot GIGABYTE Xtreme Gaming SLI HB 2 slot

Nový SLI můstek GIGABYTE Xtreme Gaming SLI HB je skvělým řešením pro vyznavače vysokého grafického výkonu. Právě ten vám zaručí pouze využití více grafických karet současně. Můstek je kompatibilní s grafickými kartami řady NVIDIA TITAN X, GTX 1080Ti/1080/1070. Vychutnejte si plynulé hraní a dokonalý výkon, na který jste u této značky zvyklí. Kromě toho vás v neposlední řadě osloví elegantním designem.

Klíčové vlastnosti

  • SLI můstek určený k propojení dvou grafických karet
  • Díky šířce 80 mm ponechá dva volné sloty mezi grafickými kartami
  • Optimalizováno pro NVIDIA Surround, 4K a 120 Hz 
  • Kompatibilní s grafickými kartami NVIDIA TITAN X, GTX 1080Ti/1080/1070

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE Xtreme Gaming SLI HB bridge 2 slot. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE Xtreme Gaming SLI HB bridge 2 slot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE Xtreme Gaming SLI HB bridge 2 slot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE Xtreme Gaming SLI HB bridge 2 slot.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií