Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GIGABYTE Z270N-Gaming 5

Zobraziť katalóg
GIGABYTE Z270N-Gaming 5
Základná doska Intel Z270, DDR4 2400, SATA III, M.2, USB 3.1 Gen 2, USB-C 3.1 Gen 2, GLAN, WiFi AC, BT 4.2, HDMI, DisplayPort, 7.1ch audio, mini-ITX, sc1151
Kód:  AG158b6r Produktové číslo:  GA-Z270N-Gaming 5 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE Z270N-Gaming 5

Základná doska GIGABYTE Z270N-GAMING 5 je určená pre stavbu kompaktného avšak výkonného herného stroja. S čipsetom Z270 je doska formátuMini-ITX pripravená na osadenie procesormi Intel najnovšej generácie Kaby Lake, čím poskytne spoľahlivý a výkonný základ. Rýchlosť doske dodáva možnosť pripojenia až dvoch operačných pamätí novej generácie DDR4, plnohodnotnú grafiku do slotu PCIe 3.0 16× rovnako ako pripojenie ultrarýchlych SSD diskov. Pokiaľ máte presklenú bočnicu, urobí vám doska radosť systémom LED diód RGB Fusion, ktorý si môžete prispôsobiť presne podľa vašich predstáv.

Kľúčové vlastnosti

  • Podpora procesorov Intel Kaby Lake
  • Moderný konektor M.2 pre extra rýchlosť SSD až 32 GB/s
  • Symetrický konektor USB typu C
  • USB 3.1 pre rýchly prenos dát z externých úložísk
  • WiFi modul s podporou štandardu 802.11ac v pásme 5 GHz
  • Preverený zvukový procesor ALC1220 s až 7.1kanálovým výstupom
  • Konfigurovateľný systém LED diód RGB Fusion
  • Sieťová karta Intel GbE LAN chip (10/100/1000 Mbit)

Surfujte na sieti rýchlosťou blesku

Na rýchle pripojenie k internetu poslúži gigabitový LAN firmy Intel. Ak sa nechcete obmedzovať káblami, tešte sa na prítomnosť WiFi modulu. Táto sieťová karta sa okrem podpory pásma 2,4 GHz pýši aj podporou Wi-Fi štandardu 802.11ac v pásme 5 GHz, čím vám poskytne prenosovú rýchlosť až neuveriteľných 867 Mb/s. Vedľa toho nechýba na doske ani modul pre Bluetooth 4.2.

M.2 slot na palube

Každý to poznáme. Siahodlhé načítanie operačného systému a spúšťanie aplikácií z klasického pevného disku. Tomu urobili prietrž bleskurýchle SSD disky. Tie teraz môžete pripojiť aj k tejto základnej doske pomocou M.2 slotu, ktorý sa pýši prenosovou rýchlosťou až 32 Gb/s. Aby ste nezostarli pri prenose dát z externých úložísk, máte k dispozícii okrem USB 2.0 tiež niekoľkonásobne rýchlejší USB 3.1 spolu s portom budúcnosti USB typu C.

Zážitok z multimédií

Na základnej doske taktiež nájdete preverený zvukový procesor ALC1220 s až 7.1kanálovým výstupom. Vychutnáte si tak najvyššiu zvukovú kvalitu a realistické priestorové efekty ako pri hraní hier, tak aj pri počúvaní hudby či prehrávaní filmov. Svoje obrazové médiá si užívajte v najvyššom možnom obrazovom rozlíšení, kde vám neunikne jediný detail. To umožňuje pripojenie HD zobrazovacích zariadení prostredníctvom výstupov HDMI a DisplayPort.

 

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z270 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z270 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 266 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
Radič RAID Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1220 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi konektor Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:
» Všetky základné dosky formátu ITX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIGABYTE Z270N-Gaming 5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE Z270N-Gaming 5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE Z270N-Gaming 5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE Z270N-Gaming 5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE Z270N-Gaming 5.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií