Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GIGABYTE Z370N WiFi

Zobraziť katalóg
GIGABYTE Z370N WiFi
Základná doska – Intel Z370, DDR4 SDRAM 2666, PCIe x16, SATA III RAID, 2× M.2, USB-C 3.1 Gen 1, 2× GLAN, WiFi AC, BT 4.2, 2× HDMI, DisplayPort, 7.1ch audio, miniITX, sc1151 (iba Coffee Lake)
Kód:  AGZ370a12 Produktové číslo:  GA-Z370N Wifi Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE Z370N WiFi


Pokiaľ zháňate základnú dosku pre každú príležitosť, určite by ste nemali minúť GIGABYTE Z370N WiFi. Táto základná doska vám ponúkne všetko, čo od kvalitného produktu tohto typu očakávate. Od kvalitnej zvukovej karty až po podporu najmodernejších komponentov. Doska je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré sú odolné proti vonkajším vplyvom. Vďaka konektoru na prídavné LED pásiky môžete zo svojho počítača urobiť nevtieravý dizajnový doplnok. So základnou doskou GIGABYTE bude váš počítač a komponenty v úplnom bezpečí. S technológiou GIGABYTE DualBIOS máte k dispozícii záložný Bios pre prípad, že by hlavný zlyhal napríklad z dôvodu vírusového útoku. 

Kľúčové vlastnosti základnej dosky GIGABYTE Z370N WiFi

  • Na základnej doske GIGABYTE je integrovaná kvalitná zvuková karta
  • Disponuje najnovšími zbernicami a konektormi
  • Veľa aplikácií, vďaka ktorým si všetko jednoducho nastavíte
  • Základná doska ponúka kvalitný a intuitívny chladiaci systém
  • Podpora farebných LED pásikov
  • Duálny Bios pre zaistenie bezpečia vášho počítača

Do Z370N WiFi zapojíte najmodernejšie komponenty

Základná doska je pripravená na poskytnutie maximálneho výkonu pre váš stroj. Vďaka moderným M.2 zberniciam dosiahnete niekoľkonásobne väčšej priepustnosti ako u klasickej SATA 3. Svoj výkon môžete maximalizovať aj vďaka podpore Intel Optane. Moderný konektor USB Type-C umožňuje dosiahnutie najrýchlejšieho prenosu dát medzi počítačom a pripojeným zariadením. Samozrejmosťou je podpora pamätí DDR4 SDRAM XMP, ktoré dosahujú frekvencie až 4 400 MHz.

Doska s moderným BIOSom a podpornými aplikáciami

Základná doska Z370N WiFi disponuje novým Biosom, v ktorom si pohodlne nastavíte všetko, na čo si spomeniete. Vďaka GIGABYTE APP Center môžete veľmi intuitívne nainštalovať a spravovať aplikácie, ktoré budú spolupracovať s vašou doskou a dosiahnete tak ešte presnejších nastavení. Aplikácia EasyTune umožňuje jednoducho a intuitívne pretaktovať systém aj úplným laikom.  

Kvalitné chladenie je základ

Základné dosky GIGABYTE ponúkajú špeciálnu chladiacu technológiu Smat Fan 5. Vďaka tejto funkcii máte možnosť intuitívne nastaviť chladenie presne podľa vašich potrieb. Vďaka šiestim teplotným senzorom jednoducho nastavíte správanie jednotlivých chladiacich zariadení v závislosti od teploty a dosiahnete tak požadovaného výkonu. Na doske sa nachádzajú hybridné konektory, do ktorých je možné zapojiť takmer akékoľvek chladiace zariadenie.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z370 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z370 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek ALC1220 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN), USB-C, Wifi konektor Hotovo!
Interný
COM header, M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIGABYTE Z370N WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE Z370N WiFi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE Z370N WiFi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE Z370N WiFi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE Z370N WiFi.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií