PET AP+ plus nový vizuál

GIGABYTE Z390 AORUS XTREME

Zobraziť katalóg
GIGABYTE Z390 AORUS XTREME
4,0 1 hodnotení
Základná doska – Intel Z390, 3× PCIe 16×, 4× DDR4, 6× SATA III, 2× M.2, USB-C 3.1 Gen 2, 2× GLAN, WiFi, HDMI, 8ch audio, E-ATX, sc1151 (iba Coffee Lake)
Kód:  AGZ390b1 Produktové číslo:  Z390 AORUS XTREME Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE Z390 AORUS XTREME

Základná doska GIGABYTE X390 AORUS XTREME v atraktívnom vyhotovení je pripravená splniť aj tie najnáročnejšie úlohy a nemala by teda chýbať v žiadnej výkonnej hernej zostave. Aj táto základná doska vo formáte E-ATX zostáva verná architektonickým princípom radu AORUS – tvary a symboly na doske pripomínajú dominantný vzlet sokola. Už aj tak perfektné vizuálne vyhotovenie dopĺňa RGB osvetlenie. GIGABYTE X390 AORUS XTREME je určená najmä pre 9. generáciu procesorov Intel. S touto kombináciou budete môcť renderovať, streamovať, kompilovať, hrať či pracovať s rýchlou odozvou, bez oneskorenia – dokonca si užijete nekončiacu zábavu vo virtuálnej realite. 

Kľúčové vlastnosti základnej dosky GIGABYTE X390 AORUS XTREME

  • Špičkový dizajn chladenia s Fins-Array chladičom a heatpipe s priamym dotykom Direct Touch
  • Podpora 4-Way grafických riešení s kovovým krytím Dual Armor a dizajnom Ultra Durable
  • Trojica ultrarýchlych M.2 slotov 
  • Dvojica Intel GbE LAN so softvérom cFosSpeed Internet Accelerator + AQUANTIA 10GbE BASE-T LAN
  • Dvojpásmová 802.11ac WiFi Intel + Bluetooth 5
  • RGB FUSION s viaczónovým osvetlením
  • Smart Fan 5 ponúka niekoľko tepelných senzorov a hybridné headery pre ventilátory s funkciou FAN STOP
  • Pripravená na pamäť Intel Optane

Extrémne výkonná herná základná doska

Tento model základnej dosky s chipsetom X390 a socketom sc1511 využíva kompletne digitálne napájanie procesora od IR, ktoré okrem iného zahŕňa ako digitálne PWM regulátory, tak mosfety PowIRstage zvládajúce dodávať prúd minimálne 60 A z každej fázy pre celkový prúd až 960 A. Vďaka 100 % digitálnym regulátorom v kombinácii s 8 + 8-pinovými konektormi je zaistené bezproblémové napájanie aj tých najnáročnejších a najcitlivejších komponentov – s GIGABYTE X390 AORUS XTREME získate absolútne maximum zo všetkých komponentov.

GIGABYTE X390 AORUS XTREME má premyslené chladenie

GIGABYTE X390 AORUS XTREME využíva pokročilú technológiu chladenia, ktorá disponuje Fins-Array chladičom, heatpipe s priamym dotykom a NanoCarbon základňou. Fins-Array chladič v porovnaní so štandardnými chladičmi zvyšuje rozptyl tepla až o 300 %. Použitím podložiek s vysokou tepelnou vodivosťou 5 W/mK sa dosiahol až 2,7-násobne vyšší prenos tepla v rovnakom časovom intervale ako s klasickými podložkami.

Intel Gigabit LAN vám v spolupráci s aplikáciou cFosSpeed poskytne možnosť správy sieťovej prevádzky na zlepšenie internetového pripojenia počas hrania. K tomu všetkému sa na doske GIGABYTE X390 AORUS XTREME našlo miesto aj pre najnovší audio kodek Realtek ALC1220-VB a ESS SABRE 9018K2M DAC prevodník. Vzhľad základnej dosky prispôsobíte svojmu individuálnemu štýlu pomocou plne konfigurovateľného RGB osvetlenia, vďaka ktorému sa bude úplne dokonale vynímať hlavne v skriniach s priehľadnou bočnicou.

Využite E-ATX dosku GIGABYTE naplno

Základná doska využíva pri 4-Way alebo 3-Way grafickej konfigurácii všetkých 48 liniek z procesora, k dispozícii je tak najvyššia možná šírka pásma. Na dátové úložiská sú na palube tejto hernej mašiny pripravené porty SATA III s rýchlosťou 6 GB/s. Samozrejmosťou sú M.2 sloty s chladičmi M.2 Thermal Guard, ktoré bránia throttlingu a znižovaniu výkonu vplyvom vysokých teplôt.

Prítomnosť portov USB 3.1 zaistí až dvakrát rýchlejší prenos dát z externých zariadení oproti predchádzajúcej generácii a tiež poskytuje spätnú kompatibilitu s USB 2.0 a 3.0. Nechýba ani konektor typu USB-C s extrémnou rýchlosťou prenosu dát až 10 Gb/s.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z390 Hotovo!
Formát základnej dosky
eATX (Extended ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z390 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
eATX (Extended ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Quad-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
HW tlačidlá, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, DUAL BIOS Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1220 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 10Gbps Hotovo!
Interný
M.2 Socket, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x8
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Rad

Rad
Gigabyte Aorus Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:
» Všetky základné dosky extended ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den zakoupil jsem tuto desku asi za 14 dni mi odešel disk vymenil jsem ho a počítač mi dělá když ho vytáhnu ze zásuvky nebo vypnu na zdroji a zapojím ho tak mi naběhne win, ale když ho vypnu tak mi nenabehne a napíše mi že nevidí disk děkuji.Nevim co mám dělat na fóru jsem našel že to může být špatná deska.

Dobrý den půjde mi na tuto základní desku tahle grafická karta? https://m.alza.cz/gainward-geforce-rtx-2080-ti-phoenix-11gb-d5537203.htm děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k GIGABYTE Z390 AORUS XTREME
Príslušenstvo pre GIGABYTE Z390 AORUS XTREME Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE Z390 AORUS XTREME. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE Z390 AORUS XTREME. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE Z390 AORUS XTREME. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE Z390 AORUS XTREME.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií