Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Gigaset CL660HX

Zobraziť katalóg
Gigaset CL660HX
Telefón na pevnú linku – 2.4" TFT 240×320, až 400 kontaktov (vCard), microUSB, batéria 2× AAA
Kód:  TL414e1 Produktové číslo:  S30852-H2862-R601

Gigaset CL660HX

Hľadáte kompromis medzi dizajnom a funkciami pevného telefónu? Predstavujeme vám bezdrôtový telefón Gigaset CL660HX, ktorý prekoná vaše očakávania. Ide o multifunkčný prístroj optimalizovaný pre budúcnosť, ktorý je možné pripojiť ku všetkým smerovačom a routerom podporujúcim DECT (DECT/GAP; DECT CAT-iq 2.0/2.1; základne Gigaset DECT). Telefón Gigaset CL66HX je skutočným skvostom, pretože má krásny a moderný slim dizajn. Antracitová farba dodáva telefónu zvláštnu eleganciu. Telefón Gigaset má navyše veľmi kvalitnú povrchovú úpravu a bezrámovú osvetlenú klávesnicu.

Kľúčové vlastnosti domáceho telefónu Gigaset CL660HX

  • Veľký farebný TFT 2,4" displej s vysokým rozlíšením 240 × 320 px
  • Batériová prevádzka zaistí až 280 hodín v pohotovosti alebo 14 hodín hovoru
  • Veľkokapacitný adresár až na 400 kontaktov s 3 číslami
  • Neobyčajne krásny dizajn so slim konštrukciou a bezrámovou klávesnicou
  • Slúchadlo Gigaset CL660HX pre pripojenie k ľubovoľnému internetovému smerovaču DECT
  • HD Voice – vysoká kvalita zvuku a to i v režime handsfree
  • Interný záznamník routeru, prístup k telefónnemu zoznamu smerovača aj zoznamy prichádzajúcich, odchádzajúcich a zmeškaných hovorov
  • ECO DECT – ekologická technológia znižujúca žiarenia až o 80 %

Telefón CL660HX si môžete prispôsobiť podľa vlastných predstáv

Bezdrôtový telefón Gigaset je vybavený moderným používateľským rozhraním. Toto rozhranie zahŕňa ikonové menu, šetrič displeja, vlastné fotografie i individuálne vyzváňacie tóny. Všetko si môžete prispôsobiť podľa vlastných predstáv.Páči sa vám obrázok či fotografie k jednotlivým kontaktom? S telefónom Gigaset CL660HX s tým nebude problém. Prispôsobenie možno vykonať pomocou bezplatného softvéru Gigaset QuickSync, ktorý sa dá stiahnuť na oficiálnych stránkach výrobcu. Tento softvér však neumožňuje len prispôsobiť používateľské prostredie telefónu Gigaset CL660HX. S jeho pomocou možno synchronizovať aj vaše kontaky s aplikáciami MS Outlook, Windows alebo Google Cloud.

Zaujímavé funkcie pre ľahký život a pokojnú myseľ

Domácemu telefónu nesmie chýbať adresár pre vaše obľúbené kontakty. Telefón Gigaset CL660HX spĺňa túto požiadavku na jednotku, pretože ponúka priestor pre záznam až 400 položiek s troma číslami. Dokonca vám pripomenie veľmi dôležité udalosti ako sú napríklad narodeniny. Navyše poskytuje ochranu proti anonymným volajúcim, voľbu VIP čísiel a dokonca umožňuje blokovať až 15 telefónnych čísel. Gigaset CL660HX však myslí aj na vaše deti, pretože v sebe integruje opatrovateľku Babyphone. Nakoniec je skvostný telefón Gigaset v antracitovom vyhotovení šetrný k vám aj k životnému prostrediu, pretože využíva ekologickú technológiu ECO DECT.

Súčasť balenia domáceho telefónu Gigaset CL660HX

  • 1× bezdrôtové slúchadlo
  • 2× AA NiMH batéria (750 mAh)
  • 1× nabíjačka vrátane adaptéra
 

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia
Bezdrôtový Hotovo!
Spôsob spojenia
Pevná linka, Cez internet (IP) Hotovo!
Napájanie
Batéria Hotovo!
Typ displeja
Grafický Hotovo!

Základné vlastnosti

Konštrukcia
Bezdrôtový Hotovo!
Spôsob spojenia
Pevná linka, Cez internet (IP) Hotovo!
Napájanie
Batéria Hotovo!

Displej

Typ displeja
Grafický Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gigaset CL660HX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gigaset CL660HX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gigaset CL660HX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gigaset CL660HX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gigaset CL660HX.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií