Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Gigaset SL930A

Zobraziť katalóg
Gigaset SL930A
Domáci telefón – 3.2" TFT 320×480, MicroSD až 32GB, WiFi, MP3, až 500 kontaktov (vCard), micro USB, batéria 1300mAh, OS Android 4.0.4
Kód:  TL410g1 Produktové číslo:  S30852-H2311-R601

Gigaset SL930A

Moderná doba si vyžaduje moderné prístroje, tak prečo nesiahnuť po domácom telefóne Gigaset SL930A? Ide totiž o bezdrôtový telefón, ktorý beží na operačnom systéme Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich). Spája v sebe funkcie pevného a zároveň inteligentného telefónu. Gigaset SL930A teda umožňuje spoľahlivú komunikáciu v špičkovej kvalite a rovnako tak pripojenie na internet či sťahovanie aplikácií pomocou aplikácie Google play. Bezdrôtový telefón Gigaset SL930A je navyše vybavený vstavanou Lítium-iónovou batériou s kapacitou 1 300 mAh, ppmocou ktorej dokáže zostať až 120 hodín v pohotovosti.

Kľúčové vlastnosti domáceho telefónu Gigaset SL930A

  • 3,2" grafický kapacitný dotykový displej pre rýchle a jednoduché použitie
  • Zvukový výkon HDSP zaistí telefónu Gigaset SL930A tú najlepšiu kvalitu zvuku
  • Automatická synchronizácia adresára, kalendára a e-mailu prostredníctvom služby Google Cloud
  • ECO DECT – ekologická technológia znižujúca žiarenia až o 80 %
  • Podpora WiFi – prístup k internetu, videá na YouTube, správy z Facebooku
  • Až 55 minút záznamu s integrovaným záznamníkom
  • Pevný systém telefónu možno ľahko rozšíriť až o ďalších päť mobilných telefónov

Gigaset SL930A – viac než len domáci telefón

Elegantný bezdrôtový telefón SL930A vás na prvý pohľad zaujme príjemným dizajnom s kapacitným dotykovým TFT displejom, ktorého uhlopriečka dosahuje hodnotu 3,2". Telefón Gigaset ponúka plnohodnotné používateľské rozhranie pre rýchle a jednoduché ovládanie, ktoré zaisťuje operačný systém Android. Tento systém tiež umožňuje prístup na internet pomocou webového prehliadača Google Chrome, sťahovanie aplikácií z Google Play aj kontrolu správ na Facebooku, Skype a podobne. Gigaset SL930A vás tiež ohromí kvalitou zvuku, pretože využíva zvukový výkon HDSP (High Definition Sound Performance). Možno k nemu pripojiť aj stereo slúchadlá, vďaka ktorým si môžete vychutnať videá v službe YouTube.

Telefón Gigaset ponúka extra pamäť pre vaše kontakty

Domácemu telefónu nesmie chýbať adresár pre vaše obľúbené kontakty. Telefón Gigaset SL930A spĺňa túto požiadavku na jedničku, pretože ponúka priestor pre záznam až 2 000 položiek s tromi číslami. Aby ste o vaše záznamy v telefóne Gigaset neprišli, všetko je navyše automaticky zosynchronizované prostredníctvom služby Google Cloud. Zaiste vás poteší aj integrovaný záznamník s dĺžkou záznamu až 55 minút alebo aplikácia diaľkové ovládanie. Dokonca je domáci bezdrôtový telefón Gigaset SL930A šetrný k vám aj k životnému prostrediu, pretože využíva ekologickú technológiu ECO DECT.

Súčasť balenia domáceho telefónu Gigaset SL930A

  • 1× základňa
  • 1× napájací adaptér základne
  • 1× telefónny kábel
  • 1× bezdrôtové slúchadlo
  • 1× Li-Ion akumulátor (1 300 mAh)
  • 1× nabíjačka
  • 1× napájací adaptér nabíjačky

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia
Bezdrôtový Hotovo!
Spôsob spojenia
Pevná linka, Cez internet (IP) Hotovo!
Napájanie
Batéria Hotovo!
Typ displeja
Grafický Hotovo!

Základné vlastnosti

Konštrukcia
Bezdrôtový Hotovo!
Spôsob spojenia
Pevná linka, Cez internet (IP) Hotovo!
Napájanie
Batéria Hotovo!

Displej

Typ displeja
Grafický Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gigaset SL930A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gigaset SL930A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gigaset SL930A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gigaset SL930A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gigaset SL930A.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií