Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Gitzo GS5370XLC

Zobraziť katalóg
Gitzo GS5370XLC
Statívová doštička – rýchloupínacia doštička typ C, závit 2×1/4", 2×3/8"
Kód:  GTZ9017a1 Produktové číslo:  GS5370XLC

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gitzo GS5370XLC Predaj skončil

Gitzo GS5370XLC

Kvalitná rýchloupínacia doštička od spoločnosti Gitzo vám umožní jednoduché a predovšetkým rýchle uchytenie kamery na statív aj jej opätovné zloženie. Extra dlhá, masívna hliníková doštička je opatrená protiotočným čapom, gumenými protišmykovými páskami a jej súčasťou sú aj dve skrutky od každého z najčastejšie používaných závitov veľkosti 1/4" a 3/8". Skrutky Gitzo sú vyrábané z vysoko kvalitnej ocele a zaručujú tak vysoký bezpečnostný štandard. Na ich utiahnutie vám postačí jediná minca, takže nie je potreba nosiť ťažké náradie.

Kľúčové vlastnosti

  • Doskový typ „C“
  • Kvalitné materiály zaistia dokonalú stabilitu
  • Možno využiť ako so závitom 1/4", tak 3/8"
  • Extra dĺžka celých 200 mm sa predovšetkým hodí pre dlhé a ťažké objektívy
  • Kompatibilný so všetkými súčasnými typmi hláv a rýchloupínacími adaptérmi G2285MB a GS3760C, s výnimkou hláv Gitzo off centier

Špeciálne zameranie

Táto doštička je špeciálne vyrobená pre fotenie voľne žijúcich zvierat, športu a akčné fotografie s veľmi dlhými ohniskami ťažkých objektívov. To umožňuje jemne vyvážiť vašu profi výbavu a podporiť tak presnejší záznam. Tým sa Gitzo GS5370XLC stáva ideálnym doplnkom k hlave GH5380SQR alebo GH3780QR a iným zariadeniam Gitzo kompatibilným s „C“ doskovým profilom.

Poznámka:
» Všetky statívové doštičky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gitzo GS5370XLC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gitzo GS5370XLC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gitzo GS5370XLC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gitzo GS5370XLC.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií