Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Gitzo GT0532 Mountaineer

Zobraziť katalóg
Gitzo GT0532 Mountaineer
Statív – bez statívovej hlavy, min. výška 15cm, max. výška 132cm, max. záťaž 8kg
Kód:  GTZ1054a1 Produktové číslo:  GT0532

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gitzo GT0532 Mountaineer

Kvalitný statív je nutnou výbavou každého profesionálneho a častokrát aj amatérskeho fotografa. Statív Gitzo GT0532 Mountaineer uspokojí aj tých najnáročnejších používateľov. Ide o kompaktný statív s najnižšou hmotnosťou z celej série. Nohy statívu sú vyrobené z uhlíkových rúrok Carbon Exact, čo je technológia, ktorá podstatne zvyšuje pevnosť statívu. Systém Ground Set Level s ovládacím krúžkom umožňuje fotenie bez stredovej tyče veľmi nízko nad terénom. Rýchloupínacia reverzibilná stredová tyč je súčasťou statívu. Nohy sú polohovateľné v troch uhloch a nechýbajú ani špeciálne zámky G-lock Ultra.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový 3-sekčný uhlíkový statív
  • S rýchloupínacou stredovou tyčou
  • Kompaktný, ľahký a pevný
  • Nohy vyrobené z uhlíkových rúrok Carbon Exact
  • Polohovanie nôh v troch uhloch
  • Gravitačný systém zámkov nôh
  • Systém proti pretáčaniu nôh zrýchľuje rozloženie
  • Ground level set so zámkom na fotenie nízko nad terénom
  • Praktický háčik na závažie
  • Maximálna záťaž 8 kg

Jedinečná uhlíková konštrukcia

Revolučná technológia konštrukcie rúrok z uhlíkových vlákien prináša väčšiu pevnosť nôh statívu. Rúrky Carbon Exact sú oproti predchádzajúcim metódam unikátne tým, že sa optimalizuje zloženie vlákien podľa priemeru rúrky. V praxi to znamená, že v prípade rúrok s nižším priemerom je použité HM vlákno s priemerom iba 5 mikrometrov. Do rovnakého objemu je potom možné navinúť o 40 % viac vlákien v krížených vrstvách, čo zvyšuje pevnosť rúrky.

G-lock Ultra a ALR

Statív je vybavený unikátnymi zámkami G-Lock Ultra, ktoré prinášajú dokonalú ergonómiu a pevnosť. Navyše urýchľujú manipuláciu a zabraňujú prenikaniu drobných nečistôt do mechanizmu. Funkcia Gravity Lock pracuje s hmotnosťou, ktorá vertikálne pôsobí na nohy statívu. Čím je väčšia záťaž, tým pevnejšie je uzamknutie.

Anti-Leg-rotation je užitočný systém proti pretáčaniu nôh, uľahčujúci skladanie a rozkladanie statívu. Pracuje na princípe aretačných objímok, vďaka ktorým rozložíte aj 5-sekčný statív za menej ako 15 sekúnd.

Ground Level Set so zámkom

Ground Level Set stojí na konci vývoja systému, ktorý by umožnil manipuláciu so stredovou tyčou a fotenie nízko nad terénom bez nutnosti skladania fotoaparátu. Výsledkom je jednoduchý aretačný disk umiestnený pod horným diskom, ktorý uvoľňuje stredovú tyč, zatiaľ čo horný disk s nasadenou hlavou a fotoaparátom zostáva pevne na mieste. Pre používateľov je prínos úplne jednoznačný – urýchlenie, zjednodušenie a zefektívnenie práce.

Maximálna výška:
132 cm

Minimálna výška:
15 cm

Maximálna záťaž:
8 kg

Hmotnosť:
1,07 kg

Dĺžka v zloženom stave:
53 cm

 

Parametre a špecifikácia

Druh statívu
Tripod Hotovo!
Maximálna výška
132 cm Hotovo!
Transportná výška
53 cm Hotovo!
Maximálne zaťaženie
8 kg Hotovo!
Hmotnosť
1,07 kg Hotovo!

Druh

Druh statívu
Tripod Hotovo!

Vlastnosti

Maximálna výška
132 cm Hotovo!
Transportná výška
53 cm Hotovo!
Maximálne zaťaženie
8 kg Hotovo!
Hmotnosť
1,07 kg Hotovo!

Materiál

Materiál
Karbón Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

» Všetky tripody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gitzo GT0532 Mountaineer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gitzo GT0532 Mountaineer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gitzo GT0532 Mountaineer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gitzo GT0532 Mountaineer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gitzo GT0532 Mountaineer.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií