Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Gmobi Multi-port USB-C Hub zlatý

Zobraziť katalóg
Gmobi Multi-port USB-C Hub zlatý
5 2 hodnotení
USB hub externý, 2x USB 3.0, 1x slot SDHC karta, 1x slot micro SDHC karta, 1x USB-C port
Kód:  EAMI2b4 Produktové číslo:  GM-GN21B-Gold Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gmobi Multi-port USB-C Hub zlatý

Chceli by ste rozšíriť konektivitu vášho MacBooku alebo ultrabooku? Tento všestranný externý rozdeľovač od spoločnosti Gmobi Vám presne toto ponúka. Do Vášho počítača ho ľahko pripojíte pomocou moderného USB-C portu a to bez inštalácie akýchkoľvek ovládačov vďaka funkcii hot plug & play. Okamžite Vám teda budú k dispozícii 2 USB 3.0 porty pre bežné užívanie a 1 USB-C port so skvelou rýchlosťou prenosu dát, ktorý dokonca zvládne aj prenos videa v 4K kvalite. Navyše tento rozdeľovač ponúka sloty pre SDHC a micro SDHC karty, ktoré je možné používať súčasne. A to všetko vo skvelom dizajnovom spracovaní v štýle zariadení Apple.

Kľúčové vlastnosti

  • Všestranné použitie
  • Funkcia hot hot plug & play
  • Ohromujúca rýchlosť
  • Kompaktný rozmer a veľmi kvalitné spracovanie
  • LED indikátor

Vstupy:

  • 2x USB 3.0
  • 1x USB-C
  • 1x Micro SDHC
  • 1x SDHC
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, mám Lenovo 910 a bojím sa či by mi po pripojení do USB-C konektora (na ľavej strane) port nepresahoval do nabíjacieho konektora, ktorý sa nachádza hneď vedľa (aby som port nemusel pri nabíjaní stále vyťahovať)

Bude redukce fungovat s android zařízením LeEco Le max 2?

Diskusia a poradňa k Gmobi Multi-port USB-C Hub zlatý
Príslušenstvo pre Gmobi Multi-port USB-C Hub zlatý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gmobi Multi-port USB-C Hub zlatý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gmobi Multi-Port USB-C gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gmobi Multi-Port USB-C gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gmobi Multi-port USB-C Hub, Arany.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií