P&G boost P&G boost

GoClever Aries 70 3G

Zobraziť katalóg
GoClever Aries 70 3G
5 1 hodnotení
Tablet Quad Core Cortex-A9 1.2GHz, GPU Quad Core PowerVR SGX544, LCD IPS 7 "1280x800, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, GPS, 3G, BT 4.0, Webkamera 0.3Mpx + 2Mpx, micro USB, microSD slot, batéria 3900mAh, držiak + autonabíjačka, Google Android 4.2
Kód:  PP692a1a Produktové číslo:  TAB M742

GoClever Aries 70 3G

Tablet GoClever novej série Aries má v 9mm profile najlepšiu kombináciu, akú si len možno priať. Masívny výkon, pôsobivý IPS displej v extra jemnom rozlíšení a výbavu zahŕňajúce aj 3G modem pre neustále pripojenie do siete internet. S vhodným dátovým tarifou zostanete online na výletoch, dovolenke, pri ceste vlakom a všade, kde je signál mobilného operátora. Serfuju a buďte neustále v kontakte s vašimi blízkymi aj cez videohovory. Vytvorte si HotSpot pre zdieľanie internetu cez WiFi pre notebook. Tým to ale nekončí. Vďaka GPS modulu sa nikdy nestratíte - vždy budete presne vedieť kde ste, a kam sa vydať. Fotoaparátom zaznamenáte všetky dobrodružstvá.

Tablet sa 4jádrovým procesorom a 1 GB operačnej pamäte sa osvedčí ako pohodlný, univerzálny nástroj pre prácu aj pokročilú zábavu. S hravosťou si poradí s náročnými aplikáciami spustenými naraz. Medzi ne sa určite počítajú aj hry s grafikou, už by ste na mobilnom zariadení vôbec nečakali. Grafický procesor PowerVR SGX544 si poradí s plynulým zobrazením aj v tých najnáročnejších hrách. Aby bol zážitok naozaj kompletný, má displej vyrobený technológiou IPS. Tá poskytujeperfektne sýte farby a optimálnu kvalitu aj pri pohľade z uhla. Iste oceníte jeho obrazové podanie pri hraní hier i sledovanie filmov. Kapacitné multi-touch (5 bodov) technológia rýchlo reaguje na dotyky, preťahovanie aj celá gestá viacerými prstami.

S operačným systémomGoogle Android 4.2 sa nikdy nebudete nudiť. S predinštalovanými aplikáciami pre deti je naučíte zábavnou formou písania i počítanie. Nechajte deti maľovať a rozvíjať ich uväzovacie schopnosti. S týmto tabletom máte tiež 2 týždne slobodného prístupu k tisícom ekníh. Prístup ku knihám máte v rámci jedného predplatného na tabletu aj na mobilnom telefóne. Aby ste so sebou mohli mať naozaj pestrú zásobu, má zabudovaných 8 GB pamäte s rozšírením kartami Micro SDHC až o ďalších 32 GB. Micro USB s funkciou OTG vám cez redukciu dovolí zapojiť aj flashdisky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GoClever Aries 70 3G
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GoClever Aries 70 3G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GoClever Aries 70 3G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GoClever Aries 70 3G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GoClever Aries 70 3G.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií