AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GoClever DVR EXTREME SILVER

Zobraziť katalóg
GoClever DVR EXTREME SILVER
4,0 4 hodnotení
Kamera do auta pre extrémne športy, možnosť použitia ako kamery do auta, rozlíšenie 1280x720, 2" displej, záber 120 °, mikrofón, microSD slot
Kód:  PP693d Produktové číslo:  DVR EXTREME SILVER

GoClever DVR EXTREME SILVER

Vyrazte do akcie a zaznamenajte si ju do HD videa snímaného v širokom uhle. Urobí vám perfektné zábery vašich akčných zážitkov, ale zdokumentujete aj jazdu v automobile! Do auta samozrejme nechýba držiak a nabíjačka, aby kamera nebežala na batériu a vydržala stále v strehu. Spolu s dodávaným držiakom na helmu a širokou ponukou príslušenstva na dokúpenie je z nej univerzálna kamera, ktorá sa hodí prakticky na čokoľvek, čo vám len napadne!

Kompaktná a praktická


Široký uhol záberu (120 °) zabezpečí, že v zázname 720p bude vidieť všetko dôležité pred vami. Kamerou možno tiež vytvárať fotografie. Model má veľmi jednoduchú obsluhu a vďaka 2" displeju rýchlo nastavíte požadovanú funkciu. Aby s vami mohla byť pri každom dobrodružstve, má špeciálne puzdro. To chráni kameru pred poškodením a nečistotami, ale najmä odolá vode. Kamera s puzdrom je aj tak malá a ľahká, takže určite neovplyvní váš výkon.

Obsah balenia:
Kamera
Batérie
Autonabíjačka
USB kábel
Vodotesné puzdro
Držiak do auta

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia
USB kábel, Napájací kábel/adaptér, Držiak Hotovo!
Funkcie
Odolný materiál, Vodoodolnosť, Akumulátorové napájanie Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
1,96 h Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
USB kábel, Napájací kábel/adaptér, Držiak Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
1,96 h Hotovo!
Kapacita batérie
650 mAh Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, již dříve jsem koupil navigaci Tomtom a nyní jsem přikoupil kameru pro záznam jízdy. Obě zařízení jsou napájena mini USB. Hledal jsem nějaký kabel, který by měl na jednom konci 2x mini USB a na druhém jakékoliv USB nebo do zapalovače automobilu. Nebyl jsem však úspěšný. Máte v sortimentu nějaké použitelné řešení? Nyní mi tam vede příliš mnoho kabelů.

Diskusia a poradňa k GoClever DVR EXTREME SILVER
Príslušenstvo pre GoClever DVR EXTREME SILVER Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GoClever DVR EXTREME SILVER. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GoClever DVR EXTREME SILVER. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GoClever DVR EXTREME SILVER. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GoClever DVR EXTREME SILVER.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií