AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GoClever DVR EXTREME WIFI

Zobraziť katalóg
GoClever DVR EXTREME WIFI
4,5 9 hodnotení
Kamera do auta pre extrémne športy, je možné ovládať cez chytrý telefón, 5Mpx, rozlíšenie 1920x1080, záber 120 °, mikrofón, microSD
Kód:  PP693h Produktové číslo:  DVR EXTREME WIFI

GoClever DVR EXTREME WIFI

Model WiFi sa pýši diaľkovým ovládačom a bezdrôtovým modulom, vďaka ktorému môžete z telefónu či tabletu spustiť záznam udalosti na vzdialenosť až 20 metrov. Vyrazte do akcie a zaznamenajte si ju do Full HD videa snímaného v širokom uhle. Urobí vám perfektné zábery vašich akčných zážitkov. Spolu s dodávaným držiakom na helmu a rukoväťou, aj so širokou ponukou príslušenstva pre dokúpenie, je z nej univerzálna kamera, ktorá sa hodí prakticky na čokoľvek, čo vás len napadne!

Kompaktná a praktická


Široký uhol záberu (120 °) zabezpečí, že v zázname 1080p budete vidieť všetko dôležité pred vami. Kamerou možno tiež vytvárať fotografie. Model má veľmi jednoduchú obsluhu a vďaka displeju rýchlo nastavíte požadovanú funkciu. Aby s vami mohla byť pri každom dobrodružstve, má špeciálne puzdro. To chráni kameru pred poškodením a nečistotami, ale najmä odolá vode. Kamera s puzdrom je aj tak malá a ľahká, takže určite neovplyvní váš výkon.

Obsah balenia:
Kamera
Batérie
Vodotesné puzdro
USB kábel
Držiak na helmu

Parametre a špecifikácia

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!
Audio/Video
HDMI Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
USB kábel, Napájací kábel/adaptér, Držiak Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
1,96 h Hotovo!
Kapacita batérie
1 000 mAh Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GoClever DVR EXTREME WIFI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GoClever DVR EXTREME WIFI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GoClever DVR EXTREME WIFI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GoClever DVR EXTREME WIFI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GoClever DVR EXTREME WIFI.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií