Alza pre firmy

GOCLEVER Quantum 450 Black Dual SIM

Zobraziť katalóg
GOCLEVER Quantum 450 Black Dual SIM
2,7 3 hodnotení
Mobilný telefón 4.5" IPS qHD 960 x 540, Procesor Broadcom BCM23550 Quad core 1.2 GHz, RAM 512 MB, interná pamäť 4 GB, MicroSD až 32 GB, fotoaparát 5 Mpix LED blesk, A-GPS/GLONASS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth, 3G, FM rádio, Micro USB, OTG, Android 4.2
Kód:  GOC0200d6m Produktové číslo:  GCFQUA450B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GOCLEVER Quantum 450 Black Dual SIM

Výrobca cenovo príťažlivej elektroniky prichádza s ponukou inteligentného telefónu, ktorého ťažiskovými vlastnosťami je kvalitný IPS displej, 5 Mpx fotoaparát a vysoký výkon. Vďaka tomu vás telefón prevedie svetom zábavných a internetových aplikácií aj praktickými nástrojmi, ktoré by sa vám mohli hodiť na ceste. Typickým príkladom je určite zabudovaný GPS na určenie polohy, takže po nainštalovaní vhodného mapového podkladu budete presne vedieť, kde sa nachádzate, a kam sa vydať, aby ste dorazili do cieľa bez blúdenia.

Výkon do akcie


Štvorjadrový procesor je ideálny pre aplikácie náročné na grafiku. Umožňuje pracovať s aplikáciami náročnými na systémové prostriedky. Zaisťuje plynulé zobrazovanie pri prezeraní webových stránok a poskytuje vyrovnaný výkon všetkých bežiacich aplikácií. Štvorjadrový procesor v tomto telefóne je skrátka synonymom pre hladký chod. Sledujte videá na YouTube, fotografujte alebo natáčajte filmy, komunikujte s rodinou a priateľmi cez Skype a Facebook alebo sa kochajte plynulým zobrazovaním aj v graficky najnáročnejších hrách.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
UMTS/CDMA (3G) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GOCLEVER Quantum 450 Black Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GOCLEVER Quantum 450 Black Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GOCLEVER Quantum 450 Black Dual SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GOCLEVER Quantum 450 Black Dual SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GOCLEVER Quantum 450 Black Dual SIM.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií