Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

GoClever TAB R104 10.1"

Zobraziť katalóg
GoClever TAB R104 10.1"
3,8 26 hodnotení
Tablet Rockchip RK2928 Cortex A9 1GHz, LCD 10.1 "1024x600, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, Webkamera 0.3Mpx, WiFi (b/g/n), Bluetooth, mini USB, mini HDMI, microSDHC slot, Google Android 4.1
Kód:  PP692e72 Produktové číslo:  GCR104

GoClever TAB R104 10.1"

Majte svoj digitálny svet stále so sebou, či už sa budete pohybovať kdekoľvek.Tablet ponúkne za veľmi zaujímavú cenu 10 "displej s rozlíšením 1024 x 600 bodov, na ktorom je sledovanie filmov, prezeranie fotiek, chatovanie s priateľmi alebo surfovanie po internete neopakovateľným zážitkom.Rýchly procesor a výkonná grafika vám umožní maximálne užívať si zábavu vo vizuálne perfektných hrách.

O prevádzku tabletu sa stará rýchly procesor Rockchip RK2928, ktorému sekunduje 1 GB operačnej pamäte.Môžete tak používať viac spustených aplikácií naraz a nemusíte sa nijako obmedzovať.Grafické jadro Mali-400 nájdeme v množstve drahších modelov a podporuje najmodernejšie grafické štandardy v hrách a plynulo akceleruje HD videa.Zabudovaný gravitačný senzor automaticky naklápa obraz podľa natočenia a využiť ho môžete aj na ovládanie hier.

Pre ukladanie máte k dispozícii vnútorná pamäť s kapacitou 8 GB, ktorá vás však nemusí nijako limitovať.Ľahko a jednoducho ju rozšírite pomocou Micro SDHC kariet a získate tak priestor pre mnoho filmov a hodiny hudby aj nespočet fotografií.Komunikáciu s priateľmi a rodinou obohatíte o váš tvár vďaka webkamere.Nebuďte obmedzení iba na displej tabletu a premietajte si fotografie a filmy na HD televízoroch, ku ktorým sa pripojíte cez mini HDMI port.Rôzne periférie, ako je klávesnica, myš alebo flashdisk si k tabletu pripojíte cez USB rozhranie s funkciou OTG (On the Go).

Staňte sa súčasťou komunity najobľúbenejšieho systému Google Android 4.1 Jelly Bean.Na portáli Google Play získate prístup k tisícom aplikácií a hier, ktorých počet neustále narastá a väčšina je dokonca úplne zadarmo.Základné plochu si vylepšíte pomocou značného počtu interaktívnych a praktických widgetov.Systém prešiel od prvých verzií mnohých vylepšeniami a optimalizáciami, takže práca s ním je veľmi rýchla a bezproblémová. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GoClever TAB R104 10.1"
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GoClever TAB R104 10.1" . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GoClever TAB R104 10.1" . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GoClever TAB R104 10.1" . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GoClever TAB R104 10.1" .
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií