AD elektro Star Wars

GoClever TAB R76.2 7"

Zobraziť katalóg
GoClever TAB R76.2 7"
3,2 15 hodnotení
Tablet Cortex-A9 1GHz, kapacitný LCD 7 "1024x600, RAM 512MB, interná pamäť 4GB, WiFi (b/g/n), Webkamera 0.3Mpx + fotoaparát 0.3Mpx, miniUSB, micro SDHC slot, Google Android 4.1
Kód:  PP692b61 Produktové číslo:  GCR76.2

GoClever TAB R76.2 7"

Výhodným pomerom ceny, výkonu a jemného displeja zaujímavý tabliet GoClever TAB R76.Ponúka nový operačný systém Google Android 4.1 a potrebnou výbavou vrátane webovej kamery pre ľahké vedenie videohovorov.Vďaka kompaktnej veľkosti ho prenesiete kamkoľvek so sebou, a tam vám poskytne všestranný prehrávač, čítačku kníh aj komfortný internetový prístup sa jednoduchým surfovaním pomocou prstov.Nebude žiadny problém s prehrávaním väčšiny formátov vrátane rozšírených kodekov, ale zobrazovať môžete tiež kancelárske formáty známe z balíka Microsoft Office alebo Adobe Reader a internetové streamovanie Adobe Flash.

Výhodou tabletu je konektor Mini USB typu OTG, čo vám cez dodávanú redukciu umožní pripojiť flashdisky či klávesnice.Ukladanie dát je do flash pamäte o veľkosti 4 GB a kapacitu môžete ďalej rozšíriť v Micro SDHC slotu.V čele je kvalitný dotykový displej, ktorý je s pohodlnou kapacitnou technológiou podporuje 5dotykové gestikulácia.Obraz prenesiete vďaka HDMI aj na prvky s veľkou zobrazovacou plochou.Pre pripojenie do siete internet je bezdrôtová karta WiFi podporujúce rýchle štandardy komunikácie.Vnútri je procesor typu Cortex A9, ktorý obsahuje tiež výkonnú grafickú časť pre svižnú akceleráciu grafiky v hrách i aplikáciách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GoClever TAB R76.2 7"
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GoClever TAB R76.2 7". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GoClever TAB R76.2 7". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GoClever TAB R76.2 7". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GoClever TAB R76.2 7".
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií