AD elektro Star Wars

GoClever Terra 90

Zobraziť katalóg
GoClever Terra 90
5 1 hodnotení
Tablet Dual Core 1GHz, Dual Core Mali 400 MP2, LED 9 "800x480, RAM 512MB, interná pamäť 8GB, Fotoaparát 0.3MPx, micro USB, microSDHC slot, batéria 4000mAh, Google Android 4.1
Kód:  PP692e93 Produktové číslo:  TAB I921

GoClever Terra 90

Tablet s množstvom zaujímavých funkcií, ktoré vám rozhodne nedovolí nudiť sa. Za veľmi zaujímavú cenu ponúkne rýchly dvojjadrový procesor s dvojjadrovou grafikou Mali 400 MP2 . Spúšťanie aplikácií, multitasking, prehliadanie internetových stránok a sledovanie filmov tak bude jedna radosť. Nezľakne sa ani graficky pekných hier s 3D grafikou. Ak potrebujete niečo na tabletu napísať, potom sa dá dokúpiť praktické puzdro so zabudovanou klávesnicou, ktorá vám výrazne zefektívni prácu v dokumentoch aj pri vybavovaní mailov.

Ak vám pripadá 10 "príliš na prenášanie a 8" málo pre oči, tento má jedinečnú veľkosť 9 " . Bohato stačí pre pohodlné čítanie a dotyková vrstva je vyrobená modernou kapacitnou technológiou s možnosťou ovládania až 5 prstami naraz . Užívajte si jeho prostredníctvom všetky výhody pokročilého operačného systému Google Android 4.1 . Získate prístup k tisícom aplikácií a hier, ktoré vám uľahčia život a spríjemní dlhé chvíľky. Pripojenie k službe Google Play a následné sťahovanie je vďaka zabudovanej WiFi hračkou. Gravitačné senzor vám navyše zlepší zážitok pri hraní hier a automaticky otáča displej.

Interná 8GB pamäť ľahko rozšírite micro SDHC kartami až do kapacity 32 GB. S podporou USB-OTG si navyše môžete pripojiť flashdisk alebo prenosný harddisk. Úložného priestoru tak bude vždy dostatok. Vďaka masovej podpore najrôznejších formátov, so sebou môžete mať videá MKV v úchvatnej kvalite, fotografie JPEG, ale aj elektronické knihy PDF, EPUB či dokumenty Word a Excel . Každý si tak vyberie obsah podľa svojho gusta bez obmedzovania formátom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GoClever Terra 90
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GoClever Terra 90. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GoClever Terra 90. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GoClever Terra 90. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GoClever Terra 90.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií