AD homeoffice AlzaPlus maličkosti sk

Gogen ACHQ 203 W

Zobraziť katalóg
Gogen ACHQ 203 W
Nabíjačka – univerzálna, výstup 2× USB, vstupné napätie 100–240V, rýchlonabíjanie, biela
Kód:  WGGA03a Produktové číslo:  GOGACHQ203W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gogen ACHQ 203 W

Praktický sieťový adaptér Gogen v elegantnom bielom vyhotovení oceníte, ak radi cestujete alebo chcete mať po ruke viac nabíjačiek. Adaptér je vhodný na dobíjanie telefónov, GPS, MP3 prehrávačov a mnohých ďalších zariadení vybavených USB portom. Nabíjačka je veľmi ľahká a vďaka malým rozmerom nezaberie v taške skoro žiadne miesto. Adaptér disponuje dvomi USB portmi s maximálnym nabíjacím prúdom až 2,4 A, takže dobijete aj prístroje s vyššími nárokmi na dobíjací prúd.

Kľúčové vlastnosti sieťovej nabíjačky Gogen ACHQ 203 W

  • 2× USB port, z toho jeden dokáže aj rýchle nabíjanie
  • Vstupné napätie nabíjačky: 100 – 240 V
  • Výstupné napätie: 5 V
  • Nabíjací prúd bez rýchlonabíjania 2,4 A
  • A s rýchlonabíjaním až 3 A

Nabíja jedine rýchlo

Už samotná hodnota 2,4 A je pri štandardnom nabíjaní viac než priaznivá v porovnaní s inými nabíjačkami. Ale čo potom rýchlonabíjanie! Zapojte do zeleno označeného USB portu nabíjačky Gogen ACHQ 203 W zariadenie, ktoré podporuje technológiu Qualcom Quick Charge 3.0, a spoznajte, aké je to nabíjať s 3 A. Rozdiel je poznať.

Parametre a špecifikácia

Počet konektorov
2 × Hotovo!

Typ a počet konektorov

Počet konektorov
2 × Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gogen ACHQ 203 W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen ACHQ 203 W Qualcomm Quick Charge 3.0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen ACHQ 203 W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen ACHQ 203 W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gogen ACHQ 203 W Qualcomm Quick Charge 3.0.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií