AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

Gogen HBTM 41WR bielo-červené

Zobraziť katalóg
Gogen HBTM 41WR bielo-červené
3,2 6 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá bezdrôtové, náhlavné, skladacie, zatvorené, s mikrofónom, FM tuner, Bluetooth, frekvenčný rozsah 20 - 20 000 Hz, citlivosť 105 dB, impedancia 32 Ohm, jack 3,5 mm, odnímateľný kábel 1,2 m, bielo-červené
Kód:  WG9575k2 Produktové číslo:  GOGHBTM41WR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gogen HBTM 41WR bielo-červené

 
Bluetooth sluchátka Gogen HBTM 41WR
 
40mm měniče

40mm meniče

Integrovaný FM tuner

Integrovaný FM tuner

Bezdrátový poslech

bezdrôtové počúvanie

Skládací konstrukce

Skladacia konštrukcia

Bezdrátová sluchátka Gogen HBTM 41WR

Univerzálne riešenie pre náročných poslucháčov

GoGEN HBTM41 sú moderné bezdrôtové slúchadlá v konštrukcii s obrúčkou cez hlavu, ideálne na počúvanie hudby zo všetkých audio prehrávacích zariadení podporujúcich technológiu Bluetooth alebo disponujúcich Jack 3,5 mm audio vstupom. Čistú reprodukciu hudby zaistia dynamické reproduktory 40mm s frekvenčným rozsahom 20 až 20 000 Hz. Slúchadlá navyše disponujú vstavaným FM tunerom. Ovládanie rádia je integrované spoločne s ostatnými ovládacími prvkami do pravého náušníka. Vďaka integrovanému mikrofónu môžete slúchadlá použiť aj pre prijímanie telefónnych hovorov.

Sloboda počúvania aj pohybu

Rýchle párovanie pomocou bezdrôtovej technológie zaistí spoľahlivú a čistú zvukovú reprodukciu z akéhokoľvek zariadenia vybaveného funkciou Bluetooth. Užívajte si výhody wireless pripojenia pri každodenných aktivitách a pocitu voľnosti pri počúvaní hudby na vzdialenosť až 10 m. Zmeniť pieseň, hlasitosť, či prijať prichádzajúci hovor ide stlačením jedného tlačidla. Plynule môžete prechádzať z jednotlivých módov režimu, počúvania aj telefonovania bez toho, aby ste museli vytiahnuť mobilný telefón z vrecka. V závislosti na hlasitosti vydržia na jedno nabitie hrať až 6 hodín.

Poslech hudby na vzdálenost až 10 m
Skládací konstrukce

Skladacie a odolné

Vďaka skladacej konštrukcii môžete zobrať slúchadlá kamkoľvek so sebou. V batožine zaberú minimum miesta. Ich dizajn s červeným prvkom v celofarebnom lesklom plaste pôsobí moderným, mladistvým dojmom. Odnímateľný kábel s dĺžkou 1,2 m s 3,5 mm jack konektorom je odolný proti prekrúteniu a pohodlný pri používaní. Široký polstrovaný náhlavný diel s nastaviteľnou veľkosťou sa spoločne s extra mäkkými náušníkmi prispôsobí akémukoľvek tvaru hlavy a umožní komfortné dlhodobé používanie.

Odnímateľný, odolný audio kábel

Ak chcete pripojiť slúchadlá k notebooku alebo stolnému počítaču bez toho, aby ste využívali kapacitu vstavanej batérie pre párovanie cez Bluetooth, môžu slúchadlá fungovať aj ako bežné káblové slúchadlá. Stačí ich pripojiť audio káblom. Kábel je odnímateľný, odolný proti prekrúcaniu a lámaniu, opatrený Jack konektorom 3,5 mm. V balení slúchadiel nájdete aj nabíjací USB kábel v komfortnom textilom opletenom prevedení.

Odnímatelný, odolný audio kabel
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, poradíte mi prosim co mám udělat s těmito sluchátky?když jsem je dával na nabíječku tak to nešlo zandat do usb potom co jsem trošku přitlačil usb zapadlo do sluchátka.A kdybych to mnel reklamovat uznali by mi to? Předem děkuji za odpověď

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli mají tato sluchátka vstup na SD kartu.

a daju sa pripojit k pc?

Dobrý den chtěl bych se zeptat kdy budou sluchátka na prodejně děkuji.

Diskusia a poradňa k Gogen HBTM 41WR bielo-červené
Príslušenstvo pre Gogen HBTM 41WR bielo-červené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen HBTM 41WR bílo-červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen HBTM 41WR Weiß-Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen HBTM 41WR Weiß-Rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gogen HBTM 41WR fehér-piros.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií