Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Gogen HBTM 91 B čierne

Zobraziť katalóg
Gogen HBTM 91 B čierne
4,9 8 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 112dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 40mm, kábel 1.2m, výdrž batérie až 15 h
Kód:  WG9576s1 Produktové číslo:  GOGHBTM91B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gogen HBTM 91 B čierne

Bluetooth slúchadlá Gogen HBTM 91 B
 

Gogen slúchadlá pre náročné počúvanie

Pokiaľ zháňate štýlové robustné slúchadlá s kvalitnou reprodukciou hudby, určite by ste nemali vynechať Gogen HBTM 91 B čiernej farby. Vďaka 40 mm meniču a širokému frekvenčnému rozsahu si vychutnáte akýkoľvek hudobný žáner vo vysokej kvalite.


Dlhá kapacita batérie

Slúchadlá je možné s vaším zariadením prepojiť bezdrôtovo pomocou technológie Bluetooth 4.1, alebo klasicky pomocou odolného kábla. Dosah bezdrôtového pripojenia je až 10 metrov. Kapacita batérie je až 15 hodín, čo by malo stačiť na akúkoľvek aktivitu.

Slúchadlá Gogen HBTM 91 B
 

BT slúchadlá Gogen HBTM 91 B
 

Všetko pre pohodlie

Mäkké náušníky a pohodlná konštrukcia zaručujú pohodlné a dlhotrvajúce počúvanie. Vďaka zabudovanému mikrofónu môžete pohodlne vybavovať svoje telefónne hovory. Na konštrukcii slúchadiel sú aj tlačidlá na rýchle ovládanie hlasitosti. 


Bluetooth slúchadlá Gogen HBTM 91 B
 

Kľúčové vlastnosti čiernych slúchadiel Gogen HBTM 91 B

  • Pohodlné bezdrôtové pripojenie s kapacitou batérie až 15 hodín
  • Vystlané mimoriadne mäkké náušníky
  • Zabudovaný mikrofón.
  • Kvalitná a pohodlná konštrukcia
  • Široký frekvenčný rozsah a kvalitný zvukový prejav
  • Odnímateľný kábel so zvýšenou odolnosťou proti prekrúcaniu
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, sluchátka jdou spárovat jak s PC tak s iPhonem.K PC ale nejdou připojit.S iPhonem se připojují automaticky.U PC snaha je, ale nepřipojí se.Máte radu co stím?Díky.

Mám otázku, sluchátka jsem dostal jako dárek při koupi reproduktoru GoGen Party Speaker. Na neštěstí jsou sluchátka vadný kus, protože hraje jen pravá strana. Takže mám otázku jestli se dají reklamovat.

Dobrý den, možná by stálo za to uvést u produktu, že při připojení přes bluetooth se zapnutým mikrofonem sluchátka přepnou zvukovou frekvenci ze 44kHz na 8kHz a znějí příšerně. Přes mobil to ještě jakž takž jde, protože si telefon líp umí poradit s omezeným zvukovým pásmem, ale u připojení přes PC zní sluchátka jako něco z tržnice za padesát korun. Zvuk reprodukce přes kabel je nicméně za danou cenu v pořádku a znějí slušně.

Diskusia a poradňa k Gogen HBTM 91 B čierne
Príslušenstvo pre Gogen HBTM 91 B čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen HBTM 91 B černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bluetooth-Headset Gogen HBTM 91 B schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bluetooth-Headset Gogen HBTM 91 B schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gogen HBTM 91 B Fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií