Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Gogen HC 01R červeno - čierna

Zobraziť katalóg
Gogen HC 01R červeno - čierna
4,0 1 hodnotení
Slúchadlá - náhlavné, otvorená, vystlané náušníky, frekvenčný rozsah 20-20000Hz, citlivosť 105dB, impedancia 32Ohm, jack 3.5mm, kábel 1.2m, červeno-čierne
Kód:  WG9574a2 Produktové číslo:  GOGHC01R Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gogen HC 01R červeno - čierna

 
Sluchátka Gogen HC 01R
 
40mm měniče

40 mm meniče

20 - 20000 Hz

20 - 20000 Hz

Luxusní design

Luxusný dizajn

Pohodlné náušníky

Pohodlné náušníky

Gogen HC01 - designové provedení

Dizajnové prevedenie - perfektný zvuk

GoGEN HC01 sú moderné otvorené slúchadlá v konštrukcii s obrúčkou cez hlavu, ideálne pre počúvanie hudby zo zariadení s Jack 3,5 mm audio vstupom. Produkujú kvalitný zvuk a okrem neho vás budú reprezentovať aj prepracovaným dizajnom. Nezáleží na tom, aký štýl hudby je pre vás ten najobľúbenejší. So slúchadlami Gogen HC01 môžete počúvať muziku akéhokoľvek žánru a nikdy nebudete sklamaný zlým zvukom.

Nerušené počúvanie doma aj na ulici

Čistú reprodukciu hudby zaistia dynamické reproduktory 40 mm s frekvenčným rozsahom 20 až 20 000 Hz. Vďaka tomu si môžete vychutnať všetky druhy hudby od rocku až po hudbu klasickú. Milo vás prekvapí aj kvalita a hĺbka basov. Slúchadlá sú dostatočne uzavreté, aby odtienili okolité ruchy a vy si mohli plne vychutnať prehrávaný obsah, zároveň ich otvorená konštrukcia umožní vyraziť s nimi do mesta, kde nestratíte ostražitosť v dopravnej premávke.

Nerušený poslech doma i na ulici
Extrémně měkké náušníky

Štýl a pohodlie, to chcem!

Vďaka extrémne mäkkým čalúneným náušníkom si užijete dokonalý zážitok aj pri dlhom počúvaní bez toho, aby vás tlačili uši. Mäkké polstrovanie hlavovej obrúčky, prvky z brúseného nerezu, ozdobné šitie a uzavreté pohodlné náušníky, to všetko robí zo slúchadiel HC01 nepostrádateľného spoločníka pri práci, pre počúvanie hudby, sledovaní filmov a videí.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gogen HC 01R červeno - čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen HC 01R červeno-černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen 01R HC rot-schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen 01R HC rot-schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gogen HC 01R, piros-fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií