Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Xiaomi Fan Festival

Gogen MCH 501 čierny

Zobraziť katalóg
Gogen MCH 501 čierny
4,6 141 hodnotení
Držiak pre mobily a navigácie, magnetický, do vetracej mriežky automobilu, kompaktné rozmery, nosnosť 350 g
Kód:  WG997n1 Produktové číslo:  GOGMCH501 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gogen MCH 501 čierny

Univerzálny magnetický držiak GOGEN je predurčený pre jednoduché použitie v kombinácii s mobilnými telefónmi a navigáciami. Tento držiak je možné pripevniť do vetracej mriežky, čo umožňuje bezpečné umiestnenie zariadenia vo vašom zornom poli počas jazdy. Vetracie mriežky sú vo väčšine prípadov umiestnené tak, že zariadenie nebude prekážať vo výhľade. Magnet je veľmi silný - pripevnené zariadenie bude držať ako pribité aj pri športovejšej jazde. 

 

Kľúčové vlastnosti

  • držiak možno pripevniť do vetracej mriežky
  • dva druhy protikusov v balení
  • kompatibilný s väčšinou mobilných telefónov
  • zariadenia možno natočiť v akomkoľvek uhle
  • nosnosť až 350 gramov

 

Držiak GoGEN sa pýši špeciálnou funkciou MAGNET.V balení nájdete dva druhy protikusov, ktoré sa pripevňujú na mobilný telefón.

  • pre mobilné telefóny so zadným ochranným krytom - medzi zadný ochranný kryt a telefón vložíte obdĺžnikovú doštičku. Mobilný telefón už potom možno ľahko prichytiť na magnetický držiak v ľubovoľnom uhle. 
  • pre ostatné mobilné telefóny a navigácie - na zadnú stranu telefónu alebo navigáciu prilepíte guľatý protikus, ktorý zaistí magnetické prichytenie.

Obsah balenia:
držiak
magnetickú nálepku
kovovú doštičku

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl jsem zeptat jak složité je telefon sundat z držáku aniž bych držák vytrhl z mřížky ven.

Dobrý deň, telefon Samsung galaxy xcover 4 ma zdrsnený povrch. Predpokladám, že sa magnet na tomto povrchu neudrží. Môžem nalepiť magnet z vnútornej strany krytu telefónu (k baterke)? Udrží týmto spôsobom mobil o hmotnosti 300g? Ďakujem

Chtěl bych se zeptat, nepoužívám zadní kryt na můj samsung s8, je nutno používat kryt? A nebude magnet škodit telefonu?

Chci toto koupit do Fabia kombi, poslední typ, benzín. Mám mobil Samsung S8+. Je tato sestava kompatibilní a bude vše bez problému?

Dobrý den. Mám dotaz zda magnetický držák nemá vliv na bezdrátové nabíjení. Děkuji za odpověď.

Nemá magnet vliv na SD kartu v mobilu ?

Dobrý den...je nutné na mobil s kovovými zády nalepovat tu destičku?

Dobrý den,chtěl bych dokoupit samostatně jeden magnet,aby jsme držák mohli používat š přítelkyni.nikde jsem nenašel jestli to lze.dekuji za odpoved.

Dobry den. Chci se zeptat jakou tloustku ma desticka co se priklada k telefonu a zda magnet neskodi displeji dekuji

Dobrý den,chci na to upevňit do auta Samsung Galaxy Tab 2 10.1 o hmotnosti 587g, takže teoreticky 2 příchytky mě to udrží?? Díky za odpověd

Diskusia a poradňa k Gogen MCH 501 čierny
Príslušenstvo pre Gogen MCH 501 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen MCH 501 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen MCH 501 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen MCH 501 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gogen MCH 501 fekete autós tartó.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií