Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GoGEN MCH 613 čierny

Zobraziť katalóg
GoGEN MCH 613 čierny
4,8 19 hodnotení
Držiak pre mobily a navigácie, magnetický, na čelné sklo alebo palubnú dosku
Kód:  WG997m2 Produktové číslo:  GOGMCH613 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GoGEN MCH 613 čierny

Univerzálny magnetický držiak GoGEN je predurčený na jednoduché použitie v kombinácii s mobilnými telefónmi a navigáciami. Tento držiak je možné pripevniť na palubnú dosku alebo čelné sklo, čo umožňuje bezpečné umiestnenie zariadenia vo vašom zornom poli počas jazdy. Navyše si ho môžete umiestniť tak, aby neprekážal vo výhľade. Magnet je veľmi silný - pripevnené zariadenie bude držať ako pribité aj pri športovejšej jazde. 

Kľúčové vlastnosti

  • Držiak je možné pripevniť na sklo alebo palubnú dosku
  • Dva druhy protikusov v balení
  • Kompatibilný s väčšinou mobilných telefónov
  • Zariadenie je možné otočiť do akéhokoľvek uhla

Držiak GoGEN sa pýši špeciálnou funkciou MAGNET. V balení nájdete dva druhy protikusov, ktoré sa pripevňujú na mobilný telefón.

  • pre mobilné telefóny so zadným ochranným krytom - medzi zadný ochranný kryt a telefón vložíte obdĺžnikovú doštičku. Mobilný telefón je potom možné jednoducho prichytiť na magnetický držiak v ľubovoľnom uhle. 
  • pre ostatné mobilné telefóny a navigácie - na zadnú stranu telefónu alebo navigácie prilepíte guľatý protikus, ktorý zaistí magnetické prichytenie.

Obsah balenia:
držiak s prísavkou
magnetická nálepka s priemerom 30 mm
kovová doštička s rozmermi 60 × 45 × 0,3 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GoGEN MCH 613 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen MCH 613 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GoGEN MCH 613 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GoGEN MCH 613 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gogen MCH 613 fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií