AP+ nový vizuál Xiaomi Fan Festival

Gogen MCH 640 čierno-šedý

Zobraziť katalóg
Gogen MCH 640 čierno-šedý
4,2 32 hodnotení
Držiak pre mobily a navigácie, pre uhlopriečky 3.5“- 6“, do vetracej mriežky automobilov a na madlá kruhových profilov s priemerom 18-32 mm, otáčanie do horizontálnej a vertikálnej polohy, možnosť rotácie
Kód:  WG997m4 Produktové číslo:  GOGMCH640 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gogen MCH 640 čierno-šedý

GoGEN MCH 640 je univerzálny držiak určený na pripevnenie do vetracej mriežky. Umožňuje jednoduché a bezpečné použitie mobilného telefónu alebo navigácie s uhlopriečkou 3,5"-6" počas jazdy. Držiak ľahko pomocou špeciálneho mechanizmu umiestnite do vetracej mriežky, kde nebude nijako neprekážať vo výhľade, pričom ho budete mať v zornom poli. Do držiaka bez problémov umiestnite aj zariadenie v ochrannom kryte, navyše nijako nebráni v pripojení USB nabíjačky.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodný pre 3,5"- 6" zariadenia
  • Protišmykové dotykové plochy
  • Otočný o 360°
  • Do vetracej mriežky a na madlá kruhových profilov s priemerom 18-32 mm

Bezpečné uchytenie prístroja

Veľkou výhodou je možnosť otáčania držiaka o 360°, vy si tak môžete zvoliť zvislú i vodorovnú orientáciu prístroja. Bezpečné upevnenie je zaistené vďaka roztiahnuteľným ramenám. Styčné plochy sú navyše vybavené protišmykovou povrchovou úpravou, čo zaisťuje pevný úchyt aj počas agresívnejšej jazdy. Držiak je vyrobený z kombinácie čiernych a sivých častí.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Do akej šírky (v cm) sa dá roztiahnuť, prosím Vás? Vďaka

Dobrý den, je tento držák vhodný pro uchycení telefonu ve flip pouzdře?

Diskusia a poradňa k Gogen MCH 640 čierno-šedý
Príslušenstvo pre Gogen MCH 640 čierno-šedý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen MCH 640 černo-šedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen MCH 640 schwarz-grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen MCH 640 schwarz-grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gogen MCH 640 fekete-szürke.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií