Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Gogen MXM 421 GB4 BT BR čierno-červený

Zobraziť katalóg
Gogen MXM 421 GB4 BT BR čierno-červený
4,3 3 hodnotení
MP4 prehrávač – 1.8" LCD, 4GB, bluetooth, micro SD, prehráva fotografie, hudbu a videá, ekvalizéry, ID3-Tag, PLL FM tuner, dobíjací akumulátor
Kód:  JHY430k2 Produktové číslo:  GOGMXM421GB4BTBR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gogen MXM 421 GB4 BT BR čierno-červený

Skvelá a moderná kombinácia klasického mp4 prehrávača spoločne s funkcionalitou dnes veľmi populárnych bluetooth zariadení. Rýchlo a ľahko sa tak zbavíte otravných káblov od slúchadiel a v počúvaní vašej hudobnej knižnice uloženej priamo buď v integrovanej pamäti prehrávača Gogen MXM 421 alebo na microUSB karte vám nebude brániť už vôbec nič. Prístroju dodáva energiu Lithium-polymérový akumulátor, ktorý vydrží až osem hodín nepretržitého prehrávania. MP4 prehrávač Gogen MXM 421 je ideálnym spoločníkom pri športe či výletoch. Ak sa nemôžete odtrhnúť od svojej hudby, je pre vás ideálny.

Kľúčové vlastnosti MP4 prehrávača Gogen MXM 421

  • Gogen MXM 421 podporuje prehrávanie formátov MP3, WMA, WAV, FLAC, AMV, JPG
  • Kompaktné rozmery a moderný dizajn prehrávača
  • Jednoduché ovládanie pomocou tlačidiel na bočnej strane prístroja Gogen MXM 421
  • LCD displej dominuje MP4 Gogen – ľahká orientácia v uložených súboroch, prezeranie obrázkov a videí
  • Interná pamäť 16 GB, ktorá je ešte o 32 GB rozšíriteľná pomocou microSD karty
  • Zaznamenávajte svoje myšlienky pomocou záznamníka v Gogen MXM 421

Jednoduchý, rýchly funkčný – to je prehrávač Gogen

Čierno-červený MP4 prehrávač Gogen MXM 421 je vybavený prehľadným a ľahko čitateľným 1,8'' LCD displejom. Ten poslúži nielen na prehrávanie videí a prehliadanie obrázkov, ale môžete na ňom aj sledovať text práve prehrávanej skladby. To všetko vďaka podpore ID3-tagov. Rýchle nahratie videa a hudby do prehrávača zaistí rozhranie USB, pričom je samozrejme možné využitie úložného priestoru, ako pri bežnom flash disku. Prehrávač sa zmestí do každého vrecka a stane sa tak nepostrádateľným spoločníkom vo voľných chvíľach.

Preč s káblami

Káble od prehrávača k slúchadlám sa vždy akurát plietli, zamotávali a po nejakej dobe aj lámali. S tým je teraz našťastie koniec. MP4 prehrávač Gogen prináša dokonalý komfort a slobodu pohybu. Prepojte ho bezdrôtovo s vašimi Bluetooth slúchadlami a ponorte sa do tónov svojej obľúbenej muziky. Či už pri športe, na výletoch, pri cestovaní alebo len pri pokojnom domácom počúvaní.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť úložiska
4 GB Hotovo!
Slot pre pamäťovú kartu
Micro SD Hotovo!
Pripojenie
Jack (3,5mm) Hotovo!
Podporované audio formáty
MP3 Hotovo!

Pamäť

Veľkosť úložiska
4 GB Hotovo!
Slot pre pamäťovú kartu
Micro SD Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
Jack (3,5mm) Hotovo!

Podporované formáty

Podporované audio formáty
MP3 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky MP4 prehrávače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či si prehrávač pri prehrávaní audioknihy pamätá miesto kde skončil a začne prehrávať na tomto mieste, alebo sa vráti na začiatok,

proč se mi nejde s mobilem připojit k přehrávači přes bluetooth dekuji za odpověď (se sluchátky a reproduktorem to jde) Filip Andres

Jak velkou paměťovou kartu mohu vložit?

dobrý den chtěl bych se zeptat jestli přehrávač lze připojit k Bluetooth reproduktoru děkuji za odpověď hezký den Filip Andres

Dobrý den, umí přehrávat muziku během nabíjení baterie?

Dobrý den, mám tento přehrávač a chtěla bych si k němu nyní pořídit bluetooth sluchátka. Chci se zeptat, zda se jakákoliv bluetooth sluchátka s tímto zařízením bez potíží spárují..? Nebo to bude problém, jelikož se nejedná o zařízení s operačním systémem (není to Android, chytrý telefon, iPhone..)?

Dobrý deň, je možné vrátiť sa z vybranej skladby krokom späť na zoznam skladieb v albume a následne na interpretov, alebo len späť do hlavného menu a nanovo celé preklikávať?

Dobrý den chci se zeptat jestli jsou v balení sluchátka. Jestli ano jsou bezdrátová nebo normální???

Dobrý den je možné poslouchat i bez sluchátek?

Dobrý den, lze připojit bezdrátová sluchátka? Jaká byste doporučili? Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k Gogen MXM 421 GB4 BT BR čierno-červený
Príslušenstvo pre Gogen MXM 421 GB4 BT BR čierno-červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen MXM 421 GB4 BT BR černo-červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen MXM 421 GB4 BT BR schwarz-rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen MXM 421 GB4 BT BR schwarz-rot.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií