GOLLA Matilda šedé

Zobraziť katalóg
GOLLA Matilda šedé
Puzdro na mobil - materiál: cotton/ nylon, rozměr 11.5x8.5x2cm
Kód:  GR861o Produktové číslo:  G536

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GOLLA Matilda šedé

Štýlové puzdro pre mobilný telefón, MP3 prehrávač alebo podobnú drobnú elektroniku vyvedené v tmavo sivej farbe zdobené zaujímavým svetlým motívom, ktoré na prvý pohľad upúta pozornosť druhých.Púzdro je vybavené dvoma kapsičkami.Veľká vrecko slúži na uschovanie mobilného telefónu, menšie je potom určená pre drobnosti ako sú napríklad peniaze, vizitky alebo drobné príslušenstvo ako je pamäťová karta.Obidve vrecká sú navyše uzavíratelné zipem, takže nemusíte mať strach, že vám z nich niečo vypadne.Jedná sa o skvelý doplnok, vďaka ktorému je možné sa odlíšiť a vyjadriť svoju individualitu.

Parametre a špecifikácie:

Materiál:
Bavlna

Farba:
Tmavo šedá

Rozmery:
11,5 x 8,5 x 2 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GOLLA Matilda šedé Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GOLLA Matilda šedé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GOLLA Matilda šedé. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GOLLA Matilda šedé. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GOLLA Matilda šedé.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií