AP+ nový vizuál Aplikace

Google Home Max

Zobraziť katalóg
Google Home Max
Hlasový asistent Google Assistant, podporované OS: Android a iOS, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, duálne 4.5" reproduktory, podpora Spotify a 3.5 mm audio výstup, US distribúcia, jazyk aplikácie: v angličtine a v nemčine.
Kód:  GOOGH3xNAD

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Google Home Max

Chcete ovládať svoju inteligentnú domácnosť slovami? Hlasový asistent Google Home Max za vás vykoná veľa práce, stačí si len povedať. Spolupracuje s operačným systémom Android a iOS. Bezdrôtová komunikácia prebieha prostredníctvom 2,4 GHz a 5 GHz pásma WiFi a Bluetooth. Smart assistant Google ponúka počúvanie hudby cez Spotify, takže môžete využívať svoj účet na prehrávanie hudby. Prehráte si aj hudbu, ktorú máte stiahnutú v telefóne. Dá sa prepojiť s Google Assistant. V jeho tele je integrovaný 3,5 mm audio výstup, možno teda počúvať hudbu aj cez drôtové pripojenie. Toto inteligentné zariadenie dostalo duálne 4,5" reproduktory. Ovláda sa Google Home Max V angličtine a V nemčine.

Významné vlastnosti hlasového asistenta Google Home Max

  • Hlasový asistent Google Home Max môžete ovládať v jazykoch v angličtine a v nemčine
  • Podpora operačného systému Android a iOS
  • Využiť môžete 3,5 mm audio výstup
  • Hlasový asistent Google dokáže hudbu prehrávať cez Spotify
  • Kompatibilné s Google Assistant
  • Ovládajte inteligentnú domácnosť jednoducho hlasom

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Určenie
Hlasový asistent Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!

Určenie

Určenie
Hlasový asistent Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Google Home Max Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Home Max. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Home Max. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Home Max. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Google Home Max.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií