Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Google Home Mini Aqua

Zobraziť katalóg
Google Home Mini Aqua
3,0 1 hodnotení
Hlasový asistent Google Assistant, podporované OS: Android a iOS, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 2, podpora Spotify a micro USB výstup, US a EU distribúcia, jazyk aplikácie: v angličtine a v nemčine.
Kód:  XXGOOGH24 Produktové číslo:  5903719114219 Stránky výrobcu

Google Home Mini Aqua

Tešili ste sa na dobu, keď budete hlasom ovládať svoju domácnosť a mať poruke inteligentného digitálneho asistenta, ktorého sa budete môcť opýtať na všetko, čo môže vyhľadať online? Veľmi rýchlo vám na to odpovie revolučný domáci asistent Google Home Mini Aqua. Vie napríklad vyhľadať informácie o počasí, o doprave alebo navrhnúť, kde zájsť na večeru. Všetko analyzuje a vyhodnotí na základe vášho hlasového pokynu a navyše môžete dopyt veľmi zložito špecifikovať. Ako bonus dokáže jednotka rozoznať hlasy rôznych ľudí, definovať priority vyhľadávania jednotlivcov, a tým ešte zvýšiť svoje neuveriteľné možnosti.

Čím Google Home Mini Aqua zaujme?

  • Individuálnym rozpoznávaním hlasu
  • Bezproblémovou integráciou všetkých Google platforiem
  • Plnením hlasových pokynov
  • Hlasovým ovládaním vzdialených zariadení
  • LED diódovou indikáciou
  • Online vyhľadávaním odpovedí na zvukové otázky
  • Kompaktným a elegantným vzhľadom
  • Dostupnosťou vo viacerých farbách

Čo Google Home Mini Aqua vie?

Google Home Mini Aqua je malý a mocný asistent, schopný z vašej domácnosti ľahko vytvoriť futuristické centrum plné rýchlych informácií, hlasových pokynov, prehrávania hudby a videí alebo dokonca diaľkové ovládanie všetkých prístrojov s platormou Google. To všetko bez tlačidiel a diaľkového ovládača – jednoducho hlasovými inštrukciami.

Potrebujete sa opýtať na dopravnú situáciu počas obúvania detí do škôlky? Potrebuje zistiť počasie na víkend, keď máte práve plné ruky práce s upratovaním izby? Chcete si uľahčiť vyhľadanie trasy na zajtrajší výlet? Google Home Mini vám zodpovie aj konkrétne sofistikované otázky a trasu výletu vám pošle priamo do navigačnej mapy vo vašom telefóne.

Môžete sa svojho asistenta pýtať na najrôznejšie otázky, rovnako tak ho môžete rýchlym povelom prerušiť v doterajšej úlohe a zadať mu inú.

Jednoduché prvotné nastavenie vďaka aplikácii

Štart s asistentom Google Home Mini Aqua je veľmi jednoduchý. Po prvom zapnutí vás privíta hlasový sprievodca. Ten vás vyzve na zopakovanie základných identifikačných povelov, ktorými sa bude následne riadiť. Prvotná hlasová identifikácia sa vykonáva v aplikácii Google Home, ktorú si stiahnete do svojho smartfónu a je veľmi dôležitá. Asistent totiž vie rozoznať hlasy viacerých ľudí a tomu následne prispôsobovať napríklad vyhľadávanie informácií podľa konkrétnych priorít každého človeka.

Google Home Mini Aqua a jeho minimalistický štýl

Google Home Mini Aqua je minimalistický prístroj, ktorý vyniká kompaktnými rozmermi a jednoduchým vyhotovením v štýle „v jednoduchosti je krása“. Po otvorení balenia nájdete len prístroj a napájací kábel. Na fungovanie ale nie je nič viac potrebné.

Spodná strana je vybavená protišmykovým silikónom pre optimálnu stabilitu. Nájdete na nej tiež malé resetové tlačidlo. Na bočnej strane je umiestnená zdierka pre napájací kábel a hlavný vypínač. Celý vršok je upravený v peknej a na dotyk príjemnej štruktúre, pod ktorou sa skrýva citlivý mikrofón a výkonný reproduktor. Uprostred ešte nájdete farebné LED diódy, ktoré spolu s prácou asistenta umocňujú dojem interaktívneho hovoru s ním.


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!

Určenie

Určenie
centrálna jednotka Hotovo!

Vlastnosti

Distribúcia
US, EU Hotovo!

Zvuk/audio

Počet mikrofónov
2 Hotovo!
Podporované hudobné aplikácie
Spotify Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Google Home Mini Aqua Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Home Mini Aqua. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Home Mini Aqua. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Home Mini Aqua. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Google Home Mini Aqua.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií