Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Google Nest Cam IQ Outdoor

Zobraziť katalóg
Google Nest Cam IQ Outdoor
Kamera – 4K inteligentná vonkajšia bezpečnostná kamera Nest, detekcia tvárí, streaming videa 24 hodín denne, upozornenia v prípade nebezpečenstva a mobilné aplikácie pre iOS/Android, WiFi
Kód:  QT100f Produktové číslo:  NEST-NC4100EX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Google Nest Cam IQ Outdoor Predaj skončil

Google Nest Cam IQ Outdoor

Google Nest Cam IQ Outdoor

Kamera Google Nest Cam IQ Outdoor je ochranný prostriedok pre moderné domácnosti, ktorý využijete na identifikáciu zlodejov a iných nepozvaných hostí. Vďaka špeciálnemu snímaču kamera zachytí pohyb na vzdialenosť až 15 m a okamžite vám pošle notifikáciu do mobilného telefónu. Rýchlo tak môžete zhodnotiť situáciu a usúdiť, či išlo o falošný poplach, alebo či je potrebné volať políciu.


Google Nest Cam IQ Outdoor

Kľúčové benefity IP kamery Google Nest Cam IQ Outdoor

  • Špeciálny senzor spoľahlivo rozozná pohyb na vzdialenosť až 15 m
  • Vyvážené vykreslenie obrazu s funkciou HDR
  • Jednoduchú inštaláciu hravo zvládnete svojpomocne
  • Mobilné aplikácie pre telefóny a tablety s operačným systémom Android alebo iOS
  • Ustojí aj výkyvy počasia
  • Kompatibilná s inými produktmi Google Nest

Google Nest Cam IQ Outdoor

Vlámaniu môžete ľahko predísť

S kvalitnou šošovkou kamera zachytí zábery v rozlíšení 4K. Inštalovať ju môžete vnútri aj vonku, pretože je krytá proti nadmernej vlhkosti alebo dažďu, takže spoľahlivo ustojí aj extrémne výkyvy počasia. Nest Cam IQ Outdoor vie votrelca identifikovať na vzdialenosť 15 metrov, vyfotiť ho a snímku vám spolu s notifikáciou odoslať do telefónu.


S viditeľnosťou obrazu Google Nest Cam IQ Outdoor problém nemá

Kombináciou 4K senzora a možnosťou snímať v HDR je úroveň detailov na zhotovených záberoch skutočne vysoká. Práve vďaka HDR kamera navyše dorovná rozdiely v tmavých a svetlých častiach záberu, čím je obraz úplne viditeľný.

Google Nest Cam IQ Outdoor


Montáž zvládnete bez pomoci odborníka

S montážou kamery si hravo poradíte sami. Potrebujete len základné náradie a pre inštaláciu vonku špeciálny vodoodolný adaptér (ten sa predáva zvlášť).


Google Nest Cam IQ Outdoor

S produktmi Google Nest si vytvoríte kompletnú smart domácnosť

V aplikácii Nest App si môžete prezrieť najdôležitejšie zábery nasnímané v uplynulých troch hodinách. Okrem toho je kamera kompatibilná aj s inými zariadeniami pre inteligentnú domácnosť za zmienku stojí napríklad dverný zámok Nest Hello.


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka
93 mm Hotovo!
Výška
93 mm Hotovo!
Hĺbka
128 mm Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Vonkajšia Hotovo!
Detekcia
Pohybu, Zvuku Hotovo!
Zvuk
Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Zorný uhol
130 ° Hotovo!
Zoom
Digitálny Hotovo!

Vstupy a výstupy

Typ úložiska
Cloud Hotovo!
Rozhraní
WiFi Hotovo!

Rozmery

Šírka
9,3 cm Hotovo!
Výška
9,3 cm Hotovo!
Hĺbka
12,8 cm Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky kamery s pohybovým senzorom
» Všetky vonkajšie IP kamery
» Všetky bezpečnostné kamery s WiFi

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Měl bych zájem o Nest Outdoor IQ CAM. Ještě než přistoupím k nákupu, rád bych od vás znal odpověďi na 2 otázky. 1. Ke kameram již není nutno pořizovat centrální nahrávací jednotku? 2.navzdory tomu, co uvádí oficiální stránky Googlu, navzdory opakovaným vyjádřením klientů, kteří až po koupi kamery zjistili, že aplikace Nest Aware není v ČR podporována, vy zde jen krátce zopakujte větu, že je na kameře návod. Otázka je: je ten návod pro instalaci aplikace Nest Aware nikoli aplikace Nest určen pro instalaci z české republiky, resp jejich uživatelům? Podporuje zde v ČR Google tuto aplikaci a je možno předplatit roční cloudovy prostor pro ukládání dat z kamer? Děkuji za odpověď obratem.

Dobrý den, zajímalo by mě, - Zda má kamera klasický evropský napájecí adaptér? - Jdou záznamy z kamery stáhnout do mobilu nebo do pc??? Děkuji za zodpovězení dotazů.

Diskusia a poradňa k Google Nest Cam IQ Outdoor
Príslušenstvo pre Google Nest Cam IQ Outdoor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Nest Cam IQ Outdoor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Nest Cam IQ Outdoor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Nest Cam IQ Outdoor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Google Nest Cam IQ Outdoor.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií