Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Google Nest Hub Max

Zobraziť katalóg
Google Nest Hub Max
Hlasový asistent Google Assistant, podporované OS: Android a iOS, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, 3" basový reproduktor, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 1, podpora Spotify, micro USB výstup a interaktívny displej, jazyk aplikácie: v angličtine a v nemčine.
Kód:  GOOGH43

Google Nest Hub Max

Využite benefity vašej inteligentnej domácnosti na maximum

Hlasový asistent Google Nest Hub Max sa stane skvelým doplnkom vašej inteligentnej domácnosti a ponúkne vám veľa praktických funkcií, ktoré môžete pohodlne ovládať hlasovými príkazmi či gestami. Po pripojení k domácej sieti umožní hlasový asistent Google Nest Hub Max komunikovať s vašou rodinou a priateľmi, pohodlne vyhľadávať na internete, užívať si multimediálnu zábavu, prezerať fotografie zo služby Google Photos alebo ovládať zariadenia pripojené v inteligentnej domácnosti Google Home.


Kľúčové vlastnosti hlasového asistenta Google Nest Hub Max

  • Integrovaná kamera Nest Cam
  • Funkcia bezpečnostnej kamery
  • Dotykový displej s uhlopriečkou 25,4 cm
  • Výkonné stereo reproduktory a subwoofer
  • Detekcia tváre používateľa
  • Ovládanie pomocou gest
  • Podpora Chromecast
  • Možnosť prepojenia so zariadeniami inteligentnej domácej siete Google Home
  • Bezdrôtové WiFi rozhranie 2,4 GHz a 5 GHz
  • Micro USB

Funkcia bezpečnostnej kamery

Integrovaná kamera Nest Cam umožní v reálnom čase sledovať dianie vo vašej domácnosti takmer odkiaľkoľvek prostredníctvom vášho inteligentného mobilného zariadenia. Nechýba ani možnosť obojsmernej komunikácie, takže môžete napr. dať povel domácemu maznáčikovi, alebo na diaľku upokojiť plačúce bábätko. Navyše v prípade detekcie zvuku alebo pohybu Google Nest Hub okamžite zašle upozornenie o podozrivej aktivite na váš inteligentný telefón či tablet.

Ovládanie inteligentnej domácnosti na jednom mieste

Google Nest Hub Max na obrazovke prehľadne zobrazí aktuálne dáta z kompatibilných inteligentných zariadení a senzorov pripojených v sieti Google Home, ako sú termostaty, svetlá či bezpečnostné kamery. Prostredníctvom asistenta môžete jednotlivé zariadenia diaľkovo ovládať hlasom a taktiež získate prístup k multimediálnym zariadeniam na jednoduché prepínanie programov na smart televízore alebo diaľkové ovládanie playlistu hudobných prehrávačov.


Špičková reprodukcia zvuku

Vďaka vstavaným stereo reproduktorom a zadnému 3" subwooferu môžete streamovať hudbu z obľúbených služieb YouTube Music, Spotify a Pandora, alebo počúvať audioknihy či podcasty v špičkovej zvukovej kvalite.

Zobrazte svoje fotografie v úplne novom svetle

Google Nest Hub Max je možné použiť aj ako fotografický rámček, ktorý spolupracuje so službou Google Photos a automaticky zobrazí vaše obľúbené či najnovšie fotografie zo živého albumu bez nutnosti vykonania aktualizácie. Vďaka funkcii detekcie okolitého jasu a farieb navyše zariadenie zobrazí vždy relevantné snímky, ktoré dokonale zapadnú do vášho interiéru.

Smart oznámenia šité na mieru

Pomocou inteligentnej funkcie Face Match zariadenie rozozná vašu tvár a poskytne vám personifikované zobrazenie obsahu priamo na úvodnej obrazovke. Vďaka tomu budete po priblížení k asistentovi Google okamžite informovaný o prijatých správach, naplánovaných udalostiach, aktuálnom spravodajstve a podobne.

Ovládajte obľúbené aplikácie a služby hlasom

Vďaka kompatibilite s radom najpoužívanejších služieb a aplikácií Google Nest Hub Max umožní nielen zobrazovať relevantný obsah na obrazovke, ale aj aplikácie ovládať pomocou hlasu a gest bez nutnosti kontaktu s dotykovým displejom. Jediným hlasovým povelom okamžite prehráte svoj obľúbený playlist, spustíte video z YouTube kanála, zobrazíte recept pre správny postup pri varení, nájdete miesto na mape, uskutočníte videohovor s vašimi najbližšími atď.



TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Osvetlenie, Zabezpečenie, Sledovanie počasia, Ovládanie domácnosti Hotovo!

Určenie

Určenie
Hlasový asistent Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Zvuk/audio

Počet mikrofónov
1 Hotovo!
Typ reproduktorov
Basový Hotovo!
Podporované hudobné aplikácie
Spotify Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetci hlasoví asistenti Google Assistant
» Všetko inteligentné osvetlenie pre Google Assistant
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Google Assistant
» Všetky inteligentné meteostanice pre Google Assistant

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den chci se zeptat jaký je rozdíl mezi chalk a charcoal tedy kromě ceny jeden je za 6999 a druhý za 10890. Děkuji

Dobrý den, dá se nainstalovat různé aplikace s Google play například smart things, vicare, sems portal....? děkuji za odpověď

Dobrý den ,chtěl bych se zeptat na výše uvedený produkt jaké má možnosti připojení např. kotel na plyn, meteostanice, videozvonku s wifi který by otevíral branku, abych neměl více obrazovek v domě a mohl vše ovládat na dálku. Děkuji

Dobrý den, pojem "aplikace v angličtině" si mám vyložit tak, že google assistant je zatím AJ a po "počeštění" bude toto zařízení také komplet s českým ovládáním, nebo je to instalace AJ přímo v zařízení?

Opäť podobná otázka. Je nejaký bližší termín dostupnosti v roku 2021

Dobrý den. Zase jste posunuli termín na 28.2.2020. V odpovědi na dopis jste napsali, že mě budete informovat. Co to znamená? Že jste zase posunuli termín...a vlastně se nic neděje? Poslal jsem další email: Dobrý den. K posunutí termínu dochází pravidelně už 4 měsíce. Pokud nemáte zajištěn přísun zboží, tak proč jej neustále prodáváte?Ve světě se běžně toto zboží prodává, nemluvě o tom, že před vánoci měli ještě slevu. Na email co jsem poslal, jste odpověděli jen částečně. Mám čekat a čekat. Kdybychom se chovali k zákazníkům jak vy, tak by s naší firmou nikdo neobchodoval a my bychom byli bez práce. Komplikace ze strany dodavatele máme taky, ale nejsou přece sami. Řešit něco 4 měsíce, to přece nejde. Zaplatil jsem zboží, které prodáváte (a stále jej nabízíte k prodeji), bych rád již viděl. Co na to obchodní oddělení? váš stálý zákazník

Dobrý den, bude dostupné v bílé i černé barvě?

Dobry den, je sanca ze produkt bude dostupny este v roku 2019?

Zdravím, kdy očekáváte dostupnost tohoto zboží? Díky

Diskusia a poradňa k Google Nest Hub Max
Príslušenstvo pre Google Nest Hub Max Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Nest Hub Max Charcoal. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Nest Hub Max. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Nest Hub Max. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Google Nest Hub Max.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií