PET AlzaBoxy Q1

GOPRO Adventure Kit

Zobraziť katalóg
GOPRO Adventure Kit
5 2 hodnotení
Sada držiakov – obsahuje The Handler – plávajúcu rukoväť, čelenku na hlavu, QuickClip – na upevnenie kamery GoPro na šiltovku
Kód:  OG111 Produktové číslo:  AKTES-001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GOPRO Adventure Kit Predaj skončil

GOPRO Adventure Kit

GoPro Adventure Kit je špičková sada, ktorá by nemala chýbať vo výbave žiadneho majiteľa kamier GoPro Hero. V tejto originálnej sade príslušenstva nájdete šikovný plávajúci držiak Handler, čelenku na hlavu a praktický klip. Handler je plávajúca rukoväť, ktorá prináša vylepšenú stabilitu a ovládanie, ľahšie tak na kamere zameriate a pripravíte svoj záber. Je ideálna na surfovanie, jazdu na kajaku, wakeboarding a ďalšie športy. Handler je vodotesný do 10 metrov a má protišmykovú konštrukciu na bezpečné uchopenie. Head Strap čelenku si upevníte na hlavu, podobne ako čelovku a môžete začať natáčať, bez toho aby vám kamera prekážala pri pohybe. Má nastaviteľné popruhy, aby dobre sedela a zábery boli perfektné. Skvelým bonusom je potom QuickClip na uchytenie kamery na opasok alebo batoh. Všetko je dodávané v praktickej textilnej taštičke, aby ste mali vždy všetko po ruke.

Kľúčové vlastnosti sady GoPro Adventure Kit

  • Originálna sada príslušenstva pre kamery GoPro Hero
  • Súčasťou je plávajúci držiak Handler, čelenka Head Stram a Quick Clip
  • Dodávané v textilnej taštičke pre ľahký transport

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je to kompatibilne aj s kamerou go pro hero 8?

je v sadě i gopro

Je taška dělaná jen pro přenos daného příslušenství, nebo je zde i dost prostoru pro kameru? (Nepřijde mi efektivní nosit jednu tašku s kamerou a jinou s příslušenstvím).

Diskusia a poradňa k GOPRO Adventure Kit
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GOPRO Adventure Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GOPRO Adventure Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GOPRO Adventure Kit.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií