PET AD homeoffice

GOPRO Casey

Zobraziť katalóg
GOPRO Casey
4,5 2 hodnotení
Kufrík – na uskladnenie kamier GoPro a dôležitých držiakov a príslušenstva
Kód:  OG015o Produktové číslo:  ABSSC-001 Stránky výrobcu
GOPRO Casey Predaj skončil

GOPRO Casey

Praktický kufrík GOPRO Casey je perfektným riešením na skladovanie kamery GoPro Hero, vrátane držiakov a ďalšieho nutného príslušenstva. Rozmery sú prispôsobené tak, aby sa pohodlne zmestil do batoha. Čiastočné pevné opláštenie je odolné proti rozmarom počasia – dážď a sneh nemajú žiadnu šancu preniknúť až k vašej kamere. Vnútro je kvalitne vystlané a chráni tak všetok uložený obsah pred otlčením a poškodením. Odnímateľné priehradky umožňujú prispôsobovať vnútorný priestor podľa vašich predstáv. Súčasťou puzdra je vyťahovacie vrecko na príslušenstvo – batérie, skrutky, či microSD karty.

Kľúčové vlastnosti GOPRO Casey

  • Pohodlné uskladnenie kamier GoPro a príslušenstva
  • Úplne prispôsobiteľný
  • Odolné, čiastočne pevné opláštenie a vystlané vnútorné steny
  • Ochráni pred miernym dažďom a snehom
  • Obsahuje vyťahovacie vrecko
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Rozměry?

Diskusia a poradňa k GOPRO Casey
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GOPRO Casey . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GOPRO Casey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GOPRO Casey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GOPRO Casey.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií