Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Premium Week Samsung

GOPRO HERO4 Silver Edition

Zobraziť katalóg
GOPRO HERO4 Silver Edition
4,7 80 hodnotení
Outdoorová kamera smart, akčná, 1080p/60fps, dotykový displej, vodotesná (40m), fotoaparát 12 Mpx, WiFi, Bluetooth, Li-Ion batéria
Kód:  OG011x2 Produktové číslo:  CHDHY-401 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GOPRO HERO4 Silver Edition

hero4

Natáčanie v profesionálnej kvalite
Pohodlie dotykového displeja

Natáčajte svoj svet úplne novým spôsobom s HERO4 Silver, vôbec prvou kamerou GoPro, ktorá má zabudovaný displej. Ovládanie kamery, zameranie záberov, prehrávanie materiálu a úprava nastavenia sú teraz ultra pohodlné - stačí len poťukať na obrazovku alebo po nej prejsť prstom. Video natáča v režimoch 1080p60 a 720p120 a fotí 12 MP fotky rýchlosťou úctyhodných 30 snímok za sekundu. Medzi nové funkcie patrí HiLight tag, umožňujúci označiť si kľúčové okamihy počas nahrávania pre ľahšie neskoršie prehrávanie, úpravy a zdieľanie, ďalej QuikCapture pre zapnutie a automatické nahrávanie stlačením jediného tlačidla. HERO4 Silver je vodotesná do 40 m a spája v sebe všestrannosť a natáčanie v profesionálnej kvalite s pohodlím dotykového displeja.

Hero4

Vstavaný dotykový displej

Kamera HERO4 Silver je vôbec prvou GoPro, ktorá má integrovaný dotykový displej. Používa sa ako hľadáčik pre nastavenie ideálneho záberu. Pomocou neho môžete prehrávať obsah a okamžite znovu prežiť okamih. Ľahko pomocou neho môžete prechádzať menu kamery a upravovať nastavenia - stačí len poťukať na obrazovku a prejsť po nej prstom.

Profesionálna kvalita videa

Obsahuje vylepšený senzor a vďaka nemu HERO4 Silver prináša ešte lepšiu kvalitu obrazu než predchádzajúca bestsellerová verzia kamery. Natáčajte úchvatné zábery v 1080p60, ktoré sú ostrejšie a živšie ako kedykoľvek predtým. Videá 720p120 a 960p100 vo vysokom rozlíšení a s vysokým počtom snímok za sekundu prinášajú výnimočne plynulé prehrávanie v spomalenom režime. Video v 4K a 2.7K ponúka ultra vysoké rozlíšenie a kinokvalitu.

GoPro HERO4: The Adventure of Life in 4K

Hero4

Rýchle a výkonné fotenie

Fotí vysoko kvalitné 12 MP fotografie rýchlosťou až 30 fps. Vďaka HERO4 Silver zachytíte okamihy, o ktoré nechcete prísť. Foťte jednotlivé fotografie, alebo vyberte režim časozbernej metódy pre zaobstaranie fotiek vo vybranom intervale od 0,5 do 60 sekúnd. Ideálne na fotenie s kamerou pripevnenou na vybavení, kedy je tlačidlo spúšte mimo dosahu. Nočné fotenie a nočná časozberná metóda ponúka nastaviteľnú expozíciu až 30 sekúnd pre úchvatné fotografie, napr. nočnej oblohy.

Nové nastavenia pre fotenie za tmy

Natočte nočné nebo úplne novým spôsobom. Nové režimy nočného fotenia a nočnej časozbernej metódy umožňujú použiť nastavenie expozície až 30 sekúnd pre jednu fotku alebo fotky v časozbernej metóde. Či už točíte Mliečnu dráhu alebo stretnutie okolo ohňa, nočné fotenie a nočná časozberná metóda umožňuje natáčať pri ultra nízkom osvetlení ako nikdy predtým.

Hero4
Hero4

Ovládanie, prezeranie a zdieľanie pomocou vstavanej Wi-Fi + Bluetooth

HERO4 Silver má vstavané Wi-Fi a Bluetooth, môžete sa tak pripojiť ku GoPro App, Smart Remote (predáva sa samostatne) atď. GoPro App premení telefón alebo tablet na video diaľkový ovládač pre kameru. Ponúkne plné ovládanie všetkých funkcií a nastavení, ľahký náhľad a prehrávanie videa, plus zdieľanie cez text, email, Facebook a ďalšie. Smart Remote umožňuje ovládať viac kamier GoPro zo vzdialenosti až 180 m.

hero4

HiLight Tag - tagujte svoje najlepšie okamihy

HiLight Tag, nová funkcia v HERO4, umožňuje označiť kľúčové okamihy pri natáčaní pre rýchle neskoršie nájdenie najlepších klipov a jednoduché prehrávanie, editáciu alebo zdieľanie pomocou GoPro App alebo GoPro Studio. Stačí na kamere stlačiť tlačidlo na to určené, alebo použiť Smart Remote (predáva sa samostatne) či použiť GoPro App - a označiť najlepšie momenty.

Hero4
Hero4

Najbáječnejšie video, do ktorého sa ponoríte

HERO4 Silver má funkciu SuperView, exkluzívny video režim priamo od GoPro, ktorý zachytáva video z tej najširokouhlejšej perspektívy. Umožní zachytiť viac priamo z vás a vášho okolia. Každé dobrodružstvo tak bude ešte úžasnejšie a diváci do neho budú viac vtiahnutí.

Režim Auto Low Light

Nechajte kameru, aby za vás premýšľala. Režim Auto Low Light inteligentne mení počty snímok za sekundu na základe svetelných podmienok tak, aby kamera nakrúcala optimálne. Nemusíte tak meniť nastavenia kamery, keď prechádzate medzi jasným a tmavým prostredím.

Hero4

Predstavujeme GoPro HERO4 Silver

Hero4

Funkcia QuikCapture

Pomocou režimu QuikCapture môžete natočiť okamih okamžite. Funkcia premení GoPro na kameru s jedným tlačidlom. Stačí ju zapnúť a kamera hneď natáča, to všetko po jedinom stlačení tlačidla. Stlačte raz pre natáčanie videa, stlačte a podržte na 2 sekundy pre fotenie v režime časozbernej metódy. Už nikdy sa nemusíte báť, že prídete o epický záber.

Impozantný záznam zvuku

Nový audio systém HERO4 Silver zaznamenáva čistý, vysoko verný zvuk. Kvalitný mikrofón zaznamenáva takmer dvojnásobný dynamický rozsah a audio algoritmus, najlepší vo svojej triede, zaisťuje, že nahrávky znejú jemnejšie a prirodzenejšie ako predtým (v porovnaní s HERO3 + Black Edition). Navyše je kamera kompatibilná s celým radom externých mikrofónov pri použití voliteľného 3,5 mm mikrofónneho adaptéra.

Hero4
Hero4

Protune, teraz pre foto + video

Protune odomyká plný potenciál kamery a prináša len minimálne komprimované video, v kalibrácii pre kino, optimalizované pre profesionálne produkcie s pokročilým manuálnym ovládaním pre fotky a video. Rozšírte svoju kreativitu s používateľskými nastaveniami pre farby, ISO limit, vyváženie bielej, ostrosť a expozíciu - a užite si pokročilý stupeň manuálneho ovládania dostupného v kamere GoPro.

hero4

Vylepšené ovládanie kamery

HERO4 Silver obsahuje nové účelové tlačidlo, ktoré umožňuje rýchly prístup a úpravu nastavenia kamery. Zjednodušené menu znamená intuitívnejšiu navigáciu (v porovnaní s HERO3 + Black Edition).

Hero4
Hero4

GoPro App + softvér

Rozšírte svoj zážitok s GoPro vďaka bezplatnej aplikácii GoPro App a softvéru GoPro Studio. GoPro App umožňuje ovládanie kamery na diaľku pomocou telefónu alebo tabletu, prehliadanie a zdieľanie obsahu a monitorovanie "best of" videí na kanáli GoPro. Pomocou GoPro Studio vytvoríte vlastné videá v štýle GoPro a môžete ich zdieľať so svetom.

hero4

Spomalené a super spomalené zábery

Vďaka vysokému frame rate 120 fps pri kvalite videa 720p HD ste teraz schopní vytvárať jemné slow-motion videá ako profesionáli.

Hero4
Hero4

Extrémne odolné vodotesné puzdro

GoPro je extrémna kamera, a preto je dostupná s extrémne odolným puzdrom, ktoré je vodotesné do hĺbky 40 m pri zachovaní záznamu zvuku.

Timelapse a sekvenčné fotografie

Vytvárajte zrýchlené zábery v neuveriteľnej kvalite HERO4. Obsiahne dianie celého dňa do jedinej minúty záberu. To všetko vďaka funkcii Time Lapse!

Hero4
Hero4

Fotenie v priebehu natáčania

Chcete sa priateľom pochváliť svojou tvorbou ešte predtým, než svoje video zostriháte? Funkcia fotenia počas natáčania Vám umožní pochváliť sa priateľom svojou tvorbou ihneď.

Supermalá veľkosť

Noste ju vo vrecku, v batohu, kdekoľvek. Kompaktná veľkosť Vám dovolí mať HERO4 kedykoľvek pri sebe.

Hero4
Hero4
Hero4

Super nízka váha

HERO4 si často pripevníte sami na seba, a tak nie je na škodu, že vo svojej triede je úplne najľahšou kamerou s takým kvalitným záznamom.

Skvelý obrazový čip A7

To je tajomstvo vylepšenia HERO4 oproti predchodcom. Tento vysoko výkonný obrazový čip umožňuje nahrávať videá 1080p 60 fps a 720p dokonca 120 fps.

Hero4
Hero4

Nové bočné tlačidlo pre nastavenie

Už žiadne hľadanie v menu. Potrebujete rýchlo prenastaviť Vaše GoPro? Vďaka bočnému tlačidlu nastavenia sa ihneď ocitnete v menu nastavenia, a tým rýchlejšie sa môžete vrátiť k zábave.

Otáčanie obrazu o 180 °

Potrebujete svoje HERO4 nainštalovať hore nohami? Nevadí. V nastavení rovno otočíte obraz a odpustíte si tým zbytočnú prácu v postprodukcii.

Hero4
Hero4

Časovač snímkovania a videa

Nastavte časovač od pol sekundy po celú minútu a GoPro samo urobí snímku, kým túto funkciu nevypnete. Túto funkciu oceníte pri robení časozberného záznamu alebo pri akcii, kedy máte spúšť Vašej kamery mimo Váš dosah.

hero4

Nekonečné (cyklické) natáčanie

Použite Vaše GoPro ako čiernu skrinku do auta či motorky. Funkcia nekonečného nahrávania najskôr zaplní zábermi celú kartu a postupne začne ukladať ďalšie záznamy namiesto tých najstarších.

Hero4
Hero4

Najväčšie spektrum príslušenstva

GoPro má pre svoje kamery viac ako 60 druhov a typov príslušenstva, ktoré Vám plne otvoria potenciál tejto výnimočnej kamery, a ďalšie stále pribúdajú.

Pamäť až 64 GB

HERO4 zvládne až 64 GB pamäťovú kartu, čo zodpovedá 4 hodinám 1080p 60 fps alebo 720p 120 fps.

Hero4
Hero4

Micro HDMI port

Vďaka portu prepojíte svoje HERO4 jediným káblom so svojou televíziou a môžete sa tak ihneď ukázať pred svojimi priateľmi bez nutnosti zapínať počítač.

Nepotrebuje stabilizáciu

Kamery GoPro nemajú stabilizáciu obrazu, pretože ju nepotrebujú. Práve pre kvalitu záberov je GoPro synonymom pre to najlepšie v segmente športových kamier už niekoľko rokov. Každým svojím novým modelom definuje technickú vyspelosť ľudstva. Vývoj nových kamier sa vždy poučuje z minulosti a inšpiruje budúcnosťou. To je GoPro. GoPro HERO4.

Hero4
Hero4

Obsah balenia:

  • Kamera HERO 4 Silver so vstavaným dotykovým displejom
  • Vodotesné puzdro (do 40 m)
  • Dobíjacie batérie
  • Zadné dvierka typu skeleton + dotykové zadné dvierka
  • Zakrivený nalepovací držiak
  • Plochý nalepovací držiak
  • Rýchloupínacia pracka
  • 3-smerový otočný kĺb
  • USB kábel

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ
Outdoor Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
1 160 mAh Hotovo!
Označenie akumulátora
GoPro AHDBT-401 Hotovo!
Typ napájania
USB Hotovo!
Výdrž batérie
2 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
150 g Hotovo!
Šírka
59 cm Hotovo!
Výška
41 cm Hotovo!
Hĺbka
21 cm Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky kamery GoPro
» Všetky športové kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, co znamena: ZANOVNE ? dakujem

Je súčasťou balenia aj vodotesný plastový obal?

Muzu se zeptat dostanu k nemu i kabel, a ruzne jiné prislusenstvi?

Dobrý den, poradíte prosím jakou teleskopickou tyčku? prosím... díky

Dobrý den, nikde jsem se nedočetl výdrž baterie v čase. Zajímá mě při max. kvalitě videa bez a s wifi. Díky.

Dobrý den, chci se optat zda GoPro hero4 silver umí točit ve 4K. Z popisku to moc nejde pochopit. Díky za odpoved.

je v tom pribalené aj https://www.alza.sk/gopro-touch-bac-pac-verzia-2014-d1637535.htm pretože na obrázku to je a nerád by som to kúpil 2x ?

Dobry den, je soucast baleni Go PRO Silver Edition dotykovy displel jak uvedeno na obrazku a v specifikaci od vyrobce?

je ovládání také v češtině

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na kameru GOPRO HERO4 Silver Edition, jak je to s dálkovým ovládáním? jestli se musí zvlášť dokoupit, nebo je k balení. Jde o to že když si koupím teleskopickou tyč, tak bez dálkového ovládání je mi celkem k ničemu. A ještě dotaz dá se dálkové ovládání na tyč upevnit, nebo jak to funguje. Děkuji

12
Diskusia a poradňa k GOPRO HERO4 Silver Edition
Príslušenstvo pre GOPRO HERO4 Silver Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GOPRO HERO4 Silver Edition.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií