Vyhraj lístky na EURO 2024

GoPro HERO11 Black Creator Edition

Zobraziť katalóg
GoPro HERO11 Black Creator Edition
4,4 10 hodnotení
Outdoorová kamera – so záznamom 5,3K/60fps, 4K/120fps, 2,7K/120fps 1080p/240fps, stabilizácia obrazu HyperSmooth 5.0, zadný dotykový LCD displej, predný selfie displej, časozberný režim TimeWarp 3.0,  vodotesnosť bez obalu 10m, slot na MicroSDXC, USB-C, WiFi, Bluetooth, hlasové ovládanie, Li-Ion batéria Enduro
Kód:  OG011a1 Produktové číslo:  CHDFB-111-EU Stránky výrobcu

GoPro HERO11 Black Creator Edition

Výkonné produkčné centrum všetko v jednom

S GoPro HERO11 Black Creator Edition budete mať svoje vlastné nahrávacie centrum vždy po ruke. Uľahčí vám vloggovanie, natáčanie filmov aj živé streamovanie. Kompletný systém zahŕňa videá v profesionálnej kvalite 5.3K, účinnú stabilizáciu HyperSmooth 5.0, ktorá vyhrala cenu Emmy, vylepšený zvuk aj LED osvetlenie. GoPro kamera má výdrž natáčať až 4 hodiny v 4K na jedno nabitie.

Obsah Creator Edition: GoPro kamera HERO11 Black, GoPro držiak Volta s batériou, Media Mod, Light Mod a batéria Enduro. 

Outdoorová kamera GoPro HERO11 Black Creator Edition a jej hlavné výhody

Buďte Hollywoodu na dosah

K outdoorovej kamere GoPro HERO11 Black Creator Edition získate všestranný držiak na GoPro do ruky, ktorý vydrží nabitý celý deň a kameru s ním viete ovládať iba jednou rukou. Pokiaľ si predplatíte GoPro, získate pre seba zálohu v cloude bez obmedzenia.

Akčná kamera vám kamera umožní hrať sa so zábermi

Akčná kamera je vybavená novým obrazovým senzorom, ktorý vám dá možnosť pracovať s väčším plátnom. Rozšírené pole záberu môžete počas editácie približovať, orezávať alebo meniť digitálne šošovky. S outdoorovou kamerou GoPro HERO11 Black dosiahnete vytúžený výsledok.

Outdoor kamera Go Pro HERO11 Black ponúkne filmové 5.3K. 27 megapixelov

Outdoorová kamera Go Pro HERO10 Black ponúkne dvojnásobný počet snímok na zachytenie plynulého pohybu. Pri rozlíšení 5.3K sa dočkáte 60 FPS. Kamera vám umožní natáčať 8× slo-mo v rozlíšení 2.7K a zastaviť video v 5.3K. Z videí vytiahnete fotku v rozlíšení 24.7 MP.

Stabilizácia videa ocenená cenou Emmy

Zabudovaná stabilizácia obrazu HyperSmooth 5.0 sa postará o naozaj plynulé zábery aj pri náročnom natáčaní. Ku kamere GoPro HERO11 Black nie je potrebné mať gimbal alebo špeciálny softvér.

GoPro kamera HERO11 Black s funkciou AutoBoost

GoPro kamera automaticky určí potrebnú úroveň stabilizácie v závislosti od vašej rýchlosti a pohybu. Výsledné zábery budú čo najviac plynulé a najširšie.

Uzamknutie horizontu Horizon Lock

Funkcia Horizon Lock uzamkne horizont, ktorý tak zostane stále vyrovnaný. Vďaka tomu, že je Horizon Lock súčasťou stabilizácie HyperSmooth 5.0, budú zábery z kamery GoPro HERO11 Black Creator Edition oveľa stabilnejšie a konštantnejšie. A to aj keď kamera rotuje o plných 360°.

Kamera GoPro má dostatok energie na celodenné natáčanie

V sade GoPro HERO11 Black Creator Edition je Volta (batériový držiak / tripod / diaľkové ovládanie), Media Mod a Light Mod. Všetky tieto doplnky vytvárajú komplexné a výkonné produkčné riešenie.

Funkcia Volta

  • Rozšírená kapacita batérie — napájaný držiak v kombinácii s batériou Enduro zaistí až 4-hodinovú prevádzku pri natáčaní v 4K rozlíšení (4K/30).
  • Ovládanie jednou rukou – priamo na rukoväti sú integrované tlačidlá na ovládanie kamery GoPro HERO11 Black.
  • Zabudovaný tripod – na vytvorenie časozberu, skupinovej fotografie alebo iného stabilného záberu stačí vytiahnuť nožičky tripodu.
  • Bezdrôtový diaľkový ovládač – odpojte z kamery držiak a ovládajte ju na diaľku až zo vzdialenosti 30 m.

GoPro HERO11 Black Creator Edition poskytne profesionálnu úroveň produkcie

Skvelý smerový zvuk

Vyberte si, odkiaľ chcete, aby mal zvuk prednosť — pred kamerou, alebo spoza nej. Mikrofón kamery GoPro vie potlačiť vietor, vďaka čomu budú dialógy a komentáre úplne čisté.

Profesionálne osvetlenie

Chcete vytvoriť ostré zábery, ktoré budú budiť profesionálny dojem? Súčasťou je totiž Light Mod – LED modul poskytujúci široké a mäkké svetlo.

Go-Pro kamera pripravená na ďalšie rozšírenie

V Creator Edition nájdete aj 2× Cold Shoe Mount a micro HDMI port, takže môžete so svojou výbavou zájsť ešte ďalej. Pokiaľ vlastní mikrofón, nájdete na kamere GoPro HERO11 Black aj 3,5 mm mic port.

Príslušenstvo, ktoré by vám nemalo chýbať

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Rozlíšenie snímača
27 Mpx Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2,27" Hotovo!
Typ
Outdoor, Na motorku Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Hlavný

Rozlíšenie snímača
27 Mpx Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2,27" Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Outdoor, Na motorku Hotovo!

Výstupy

Audio/Video
USB-C Hotovo!
Dátové rozhrania
Rozhranie USB-C, Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie GPS Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
0,13 kg Hotovo!
Šírka
7 cm Hotovo!
Výška
4,9 cm Hotovo!
Hĺbka
3,4 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a funkcie

Funkcie
Odolný materiál, Optická stabilizácia obrazu, Dotykové ovládanie, GPS, Vodotesná bez obalu Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky kamery GoPro
» Všetky kamery na motorku
» Všetky športové kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GoPro HERO11 Black Creator Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GoPro HERO11 Black Creator Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GoPro HERO11 Black Creator Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GoPro HERO11 Black Creator Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GoPro HERO11 Black Creator Edition.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií