AD homeoffice AD homeoffice

GOPRO sada príslušenstva, 8 ks

Zobraziť katalóg
GOPRO sada príslušenstva, 8 ks
Príslušenstvo – set univerzálna sada príslušenstva pre kamery GoPro, obsahuje 8 dielov
Kód:  OG250a1 Produktové číslo:  8594170510770 Stránky výrobcu
GOPRO sada príslušenstva, 8 ks Predaj skončil

GOPRO sada príslušenstva, 8 ks

Cestujte a zaznamenávajte všetky svoje zážitky so sadou originálneho príslušenstva GoPro. Vydajte sa na dobrodružstvo a užite si turistiku, jazdu na bicykli, lyžovanie a ďalšie aktivity naplno. Táto jedinečná súprava vám pomôže zaznamenať neuveriteľné zábery!

Chesty

Parádny pre natáčanie pri akcii – napríklad pri lyžovaní, jazde na horskom bicykli či kanoistike. Skrátka kdekoľvek, kedy potrebujete mať voľné ruky a záber z nižšej pozície, než je vaša hlava. Držiak GoPro Chesty je vystlaný a flexibilný akejkoľvek dospelej postave, vyrobený z polykarbonátu a doplnený nehrdzavejúcou oceľou. Kúpte si držiak GoPro Chesty a robte zábery priamo od srdca.

Rechargeable Battery

Originálna batéria GoPro, ktorá príde vhod ako náhradná batéria na dlhé cesty, kde nemáte možnosť dobíjania. Vďaka tomu neprídete o možnosť zaznamenať nezabudnuteľné zážitky, keď sa vám práve vybije akumulátor.

Compact Case

Ľahká a pripravená na akciu, táto brašna uľahčuje balenie vášho GoPro príslušenstva. Hlavná priehradka je dostatočne veľká na uloženie vašej GoPro kamery plus držiakov a doplnkov. Flexibilný rozdeľovač vám umožní jednoducho prispôsobiť vnútrajšok GoPro Compact Case podľa vašich preferencií. Konštrukcia tašky je odolná proti počasiu, takže bráni ľahkému dažďu a snehu. Vystlaný interiér tlmí nárazy a chránia vaše vybavenie, vďaka tomu sa nepoškodí. V GoPro Compact Case nájdete aj vrecko so zipsom, tá je ideálna napríklad pre batérie alebo SD karty.

The Frame

Tento praktický kryt vám skvele poslúži na zhotovovanie unikátnych záberov z vašich ciest alebo športových aktivít a zároveň chráni kameru pred mechanickým poškodením. Držiak kamery možno pripojiť k širokému spektru dostupných montážnych uchytení pre GoPro HERO7, HERO6, HERO5 a HERO (2018). Môžete tak natáčať napr. z rámu bicykla, motorky, ochranného rámu automobilu, zo statívu, z helmy alebo držiaka na batohu. Samozrejmosťou sú otvory pre prístup k ovládacím prvkom a portom kamery. Určite tiež oceníte minimalistický dizajn, kompaktné rozmery a jednoduchú montáž s nízkym profilom.

Handlebar Seatpost Mount

GoPro Handlebar, seatpost, pole mount je držiak kamery s možnosťou jednoduchého prichytenia k riadidlám, pod sedlo kolesa alebo k lyžiarskym paliciam a ďalším podobným predmetom. Držiak je možné ľahko a rýchlo pripevniť k rúrkam s priemerom 0,9 až 3,5 cm. Aby uchytenie bolo pevné, je dizajn držiaka protišmykový. Vďaka pevnému uchyteniu sú minimalizované otrasy a vibrácie a zároveň je zabránené prípadnému skĺznutiu držiaka.

Nalepovacie držiaky

GoPro Curved + Flat Adhesive Mounts sú nalepovacie držiaky slúžiace na upevnenie kamier GoPro na rovné a ľahko zakrivené povrchy. Držiaky sú veľmi silné a odolné, úplne vodotesné. Ich inštalácia je veľmi jednoduchá. Odstrániť ich je možné iba pomocou tepla (napr. pomocou vysúšača vlasov) a po odstránení už nie je možné držiaky znovu použiť. Vhodný pre všetky GoPro kamery.

Tripod Mounts

Robte nádherné zábery s vaším miniatúrnym statívom. Okrem neho balenie obsahuje tiež odolný úchyt na pripevnenie kamery na stojan či statív. Kompatibilný so všetkými GoPro kamerami. Túto redukciu je nutné použiť v prípade, že chcete kameru pripevniť na teleskopický držiak či Action Mount alebo v prípade, že chcete použiť Camera Bright.

Obsah balenia

  • GoPro Compact Case
  • Úchyt na bicykel (Handlebar Seatpost Mount)
  • Držiaky na stojan (statív) (Tripod Mounts)
  • Držiak na prsia (Chest Mount Harness)
  • The Frame (HERO7 Black)
  • Dobíjacia Li-Ion batéria pre kamery HERO7 Black
  • Nalepovacie držiaky – zakrivené 1 ks
  • Nalepovacie držiaky – rovné 1 ks


Parametre a špecifikácia

Typ pamäťovej karty
Bez pamäťovej karty Hotovo!
Kapacita batérie
1 660 mAh Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty
Bez pamäťovej karty Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
1 660 mAh Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, 1) tento set obsahuje aj drziak "Handlebar Seatpost Mount". Na obrazku setu je iny ako ten co je v popise nizsie (v sete vyzera byt neotocny, kym v popise nizsie je otocna verzia). Ktory je tam naozaj? 2) Bateria je udajne pre Hero 7. Je kompatibilna s Hero 5 alebo 6 ? (lebo standardne baterie SU kompatibilne ale tu je vyslovene uvadzane Hero7 bateria...)

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda veškeré vybavení (včetně baterky) bude fungovat na GOPRO 8? Děkuji

Dobrý den chcem sa spytat ohladom toho hrudneho popruhu, či je pribalený nejaky pripravok aby držala kamera kolmo na stred ?

Dobrý deň mám záujem o tuto sadu príslušenstva ale s baterkou pre GOPro Hero 8 je to možné?

Diskusia a poradňa k GOPRO sada príslušenstva, 8 ks
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GOPRO sada příslušenství, 8 ks. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GOPRO Zubehörset, 8-tlg. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GOPRO kiegészítő készlet, 8 db.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií