Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GORENJE B2O735E20X + GORENJE IT40SC

Zobraziť katalóg
GORENJE B2O735E20X + GORENJE IT40SC
Set rúra a varná doska – RÚRA: energetická trieda A, objem 71l, horný ohrev, spodný ohrev, gril, ventilátor a rozmrazovanie, časovač, dotykové ovládanie, studené dvere rúry a tlmené zatváranie dvierok, čistenie rúry vodou, V׊×H 59.5×59.7×56.5cm, nerez + DOSKA: indukčná, počet platničiek 4, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie, booster a ukazovateľ zvyškového tepla, zaoblené hrany, bez rámčeka, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 220 – 240V a 400V, V׊×H: 5.4×59.5×52cm, farba čierna
Kód:  GORSET018 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GORENJE B2O735E20X + GORENJE IT40SC Predaj skončil

GORENJE B2O735E20X + GORENJE IT40SC

Sada praktických spotrebičov Gorenje

Pokukujete po nových spotrebičoch do vašej kuchyne, ktoré splnia všetky vaše požiadavky od praktických funkcií, cez atraktívny dizajn až po rozumnú cenu? Potom vás určite zaujme sada spotrebičov Gorenje B2O735E20X + GORENJE IT40SC. Vstavaná multifunkčná rúra energetickej triedy A ponúka množstvo funkcií a digitálne programovateľné hodiny. Sklokeramická varná doska značky GORENJE IT40SC varné zóny a dotykové ovládanie. Vďaka skvelým vlastnostiam jednotlivých spotrebičov značky Gorenje ušetríte nielen čas, ale aj výdavky za energie.


Dotykovo ovládaná vstavaná rúra Gorenje B2O735E20X

Vybavte vašu domácnosť touto skvelou zabudovanou rúrou Gorenje B2O735E20X, ktorá vďaka svojmu dizajnu zapadne do každej modernej domácnosti. Elektrická rúra je vybavená aj množstvom praktických funkcií a vychytávok. Spotrebič patrí do energetickej triedy A a na prípravu vašich jedál je k dispozícii hneď 71 litrov vnútorného priestoru. Jednoduchá a rýchla je aj údržba rúry vďaka prítomnosti praktickej technológie Aqua Clean.

Vnútorný priestor rúry Gorenje B2O735E20X je oválneho tvaru

Dokonalé výsledky pečenia, grilovania aj rozmrazovania zaisťuje perfektné umiestnenie vykurovacích prvkov a v kombinácii s HomeMade Plus tvarom rúry je zaručená aj dokonalá distribúcie horúceho vzduchu vo vnútri rúry okolo pripravovaného pokrmu.

Odolný vnútorný povrch SilverMatte

SilverMatte je vysoko odolný a pevný materiál, ktorý znesie extrémne teplo, a to aj pri pyrolytickom čistení pri 500 °C. Bez mikropórov sú povrchy rúry a plechov odolné voči vyšším teplotám. Vnútro kuchynskej rúry je vybavené trojnásobným náterom, ktorý dodáva dodatočnú izoláciu.

S AquaClean vyčistíte Gorenje B2O735E20X raz dva

Všetko, čo treba urobiť, je naliať pol litra vody do pekáča a zapnúť AquaClean na 30 minút. Počas toho sa horúca para postará o vynikajúce vyčistenie všetkých vnútorných častí rúry.

Tiché zatváranie

Špeciálne vyvinuté pánty zabezpečia, že na zatvorenie dvierok rúry vám stačí drobný pohyb a dvierka sa samé rýchlo a ticho zatvoria.

Vnútorný priestor

Rúry Gorenje novej generácie sa pýšia zväčšeným vnútorným priestorom, ktorý vám dovolí pripraviť viac porcií alebo druhov jedla.

Rýchle ochladenie

Systém DynamiCooling+ účinne ochladzuje exteriér rúry a zabraňuje poškodeniu spôsobenému vysokými teplotami. To je dôležité pre vašu bezpečnosť aj pre dlhšiu životnosť rúry.

XXL rozmery

Rúra na pečenie bez problémov pojme až 46 cm široké plechy. Pokojne aj na viacerých úrovniach súčasne.

PerfectGrill

Inteligentné umiestnenie ohrievačov umožňuje optimálne rozloženie tepla a poskytuje výborné výsledky pečenia. Vďaka tomu budú vaše pokrmy chrumkavé a dokonale chutné.

Vybavenie rúry:

  • 1× hlboký smaltovaný plech
  • 1× plytký smaltovaný plech
  • Rošt rúry

Varenie s rýchlosťou svetla vám zaručí doska IT40SC

Indukčná varná doska IT40SC disponuje radom inteligentných technológií a funkcií, ktoré maximálne zefektívnia jej používanie. Funkcia PowerBoost sa používa za účelom rýchleho varenia. Aktivovať ju môžete pre každú varnú zónu a hodí sa na ohriatie aj veľkého množstva potravín. Samozrejmosťou je aj detský zámok, časovač či indikácia zvyškového tepla. Perfektný komfort potom zaručuje dotykové ovládanie.

Kľúčové vlastnosti indukčnej dosky Gorenje IT40SC

  • Kvalitná indukčná doska moderného strihu
  • Zbrúsená predná hrana
  • 4 varné zóny
  • Dotykové ovládanie
  • PowerBoost funkcia – extra výkon varnej zóny
  • Ukazovateľ zvyškového tepla a detský zámok

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
Časovač, Displej, Dotykové ovládanie, Povrch proti odtlačkom prstov, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
71 l Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Booster, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ukazovateľ zvyškového tepla Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Zaoblené hrany Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V, 400 V Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GORENJE B2O735E20X + GORENJE IT40SC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE B2O735E20X + GORENJE IT40SC.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií