Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

GORENJE B2O737E24XG CataClean

Zobraziť katalóg
GORENJE B2O737E24XG CataClean
4,8 5 hodnotení
Vstavaná rúra farba: čierna, čistenie rúry: katalytické, gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev, ventilátor a ohrev tanierov, 2-vrstvové sklo dvierok, časovač, displej, dotykové ovládanie, tlmené zatváranie dvierok a vnútorné osvetlenie, s teleskopickým výsuvom, energetická trieda A, objem 71l, V׊×H: 59.5×59.7×56.5cm
Kód:  GORTR016 Produktové číslo:  733641 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GORENJE B2O737E24XG CataClean


Moderná vstavaná rúra Gorenje B2O737E24XG s objemom 71 litrov

Vybavte vašu kuchyňu novou vstavanou rúrou B2O737E24XG od obľúbenej spoločnosti Gorenje. Multifunkčná rúra patrí do radu Essential. Na vaše pečenie je pripravený extra veľký objem 71 litrov. Dotykovo ovládané programovacie hodiny IconLed sú veľmi prehľadné. O jednoduchosť nastavenia funkcií a teploty sa starajú push otočné gombíky. Dokonalé výsledky pečenia, grilovania aj rozmrazovania zaisťuje perfektné umiestnenie vykurovacích prvkov v kombinácii s HomeMade Plus tvarom rúry.

Vnútorný priestor oválneho tvaru

Dokonalé výsledky pečenia, grilovania aj rozmrazovania zaisťuje perfektné umiestnenie vykurovacích prvkov a v kombinácii s HomeMade Plus tvarom rúry je zaručená aj dokonalá distribúcia horúceho vzduchu vo vnútri rúry okolo pripravovaného pokrmu.

Odolný vnútorný povrch SilverMatte rúry Gorenje

SilverMatte je vysoko odolný a pevný materiál, ktorý znesie extrémne teplo, a to aj pri pyrolytickom čistení pri 500 °C. Bez mikropórov sú povrchy rúry a plechov odolné voči vyšším teplotám. Vnútro rúry je vybavené trojnásobným náterom, ktorý dodáva dodatočnú izoláciu.

Pohodlné čistenie

Všetko, čo treba urobiť, je naliať pol litra vody do pekáča a zapnúť AquaClean na 30 minút. Počas toho sa horúca para postará o vynikajúce vyčistenie všetkých vnútorných častí rúry.

Tiché zatváranie

Špeciálne vyvinuté pánty zabezpečia, že na zatvorenie dvierok rúry vám stačí drobný pohyb a dvierka sa samé rýchlo a ticho zatvoria.

Vnútorný priestor

Rúry Gorenje novej generácie sa pýšia zväčšeným vnútorným priestorom, ktorý vám dovolí pripraviť viac porcií alebo druhov jedla.

Rýchle ochladenie

Systém DynamiCooling+ účinne ochladzuje exteriér rúry a zabraňuje poškodeniu spôsobenému vysokými teplotami. To je dôležité pre vašu bezpečnosť aj pre dlhšiu životnosť rúry.

XXL rozmery

Rúra bez problémov pojme až 46 cm široké plechy. Pokojne aj na viacerých úrovniach súčasne.

Vybavenie rúry Gorenje B2O737E24XG:

  • 1× hlboký smaltovaný plech
  • 1× plytký smaltovaný plech
  • Rošt rúry

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 300 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,7 cm Hotovo!
Hĺbka
56,5 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
2-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Displej, Dotykové ovládanie, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
71 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má trouba klasickou zásuvku nebo jen dráty?

dobry den, rad by som si objednal ruru, ale pise mi to ze to je nadrozmerny naklad, pri nadrozmernom naklade si neviem ale nastavit hodinu kedy mi to ma byt dorucene??? neda sa priplatit aby mi to prislo v urcitu hodinu alebo cez vikend? dakujem

Dobrý den, kolik má trouba teleskopických výsuvů? Děkuji

Uvedené zboží jsem chtěl u vás objednat.U zboží je uvedena doprava zdarma,ale pokud jsem chtěl zboží objednat,tak mi vyskočí cena za dopravu 349,-Kč.Jak to teda je? J.U.

Diskusia a poradňa k GORENJE B2O737E24XG CataClean
Príslušenstvo pre GORENJE B2O737E24XG CataClean Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE B2O737E24XG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GORENJE B2O737E24XG CataClean.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií