AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GORENJE BCS598S24X PureSteam

Zobraziť katalóg
GORENJE BCS598S24X PureSteam
Vstavaná rúra parná, gril, parné pečenie, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie a ventilátor, 4-vrstvové sklo dvierok, časovač, displej, dotykové ovládanie, povrch proti odtlačkom prstov, studené dvere rúry, termosonda, tlmené zatváranie dvierok a vnútorné osvetlenie, s teleskopickým výsuvom, energetická trieda A+, objem 50l, V׊×H: 45.5×59.5×54.6cm
Kód:  GORTR054 Produktové číslo:  730133 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GORENJE BCS598S24X PureSteam

Vstavaná rúra GORENJE BCS598S24X PureSteam Vlastnosti/technológia

Chcete svoju kuchyňu vybaviť novou rúrou na pečenie? Vstavaná rúra GORENJE poskytne objem 50 l litrov a množstvo praktických funkcií. Je vyrobená v klasickom štýle, takže krásne zapadne do väčšiny kuchýň. Pridaný ventilátor rozvádza teplý vzduch po celej rúre, a tak urýchľuje pečenie. Pravý húroci ohrev umožňuje používať pri pečení viac vrstiev plechov, ale pritom nedôjde k premiešaniu chutí. Jednoduchšiu manipuláciu s plechmi zaisťujú výsuvné rošty. Elektrická rúra vstavaná sa pripája do elektrickej siete pomocou sieťového kábla, ktorý je súčasťou balenia. Energetická trieda A+ je známkou nízkej spotreby elektrickej energie. Príkon vstavanej rúry GORENJE BCS598S24X PureSteam predstavuje 2900 W.

Významné parametre vstavanej rúry GORENJE BCS598S24X PureSteam

  • Vstavaná rúra GORENJE bude praktickou a neodmysliteľnou súčasťou vašej kuchyne
  • Ventilátor sa stará o rovnomerný rozvod tepla
  • Pravý horúci ohrev umožňuje pečenie s viacerými pekáčmi
  • Teleskopické vysúvanie roštov uľahčí manipuláciu s plechmi
  • Označenie A+ predstavuje úsporný chod elektrickej rúry vstavanej
  • Rozmery rúry GORENJE 45,5 × 59,5 × 54,6 cm
Vstavaná rúra GORENJE BCS598S24X PureSteam Technický nákres

Výbava a funkcie rúry GORENJE BCS598S24X PureSteam

Okrem štandardnej výbavy bola vstavaná rúra GORENJE doplnená ďalšími praktickými funkciami. Vďaka tlmenému zatváraniu dvierok nemôže pri rýchlom zavretí dôsť k poškodeniu spotrebiča. Aj pri maximálnej teplote zostanú dvere zvonka studené. Už sa nemusíte obávať, že spálite jedlo, pretože vstavaná rúra v kuchynskej linke má časovač a vždy sa včas vypne. Budete ju môcť ovládať cez plne dotykovú plochu bez klasických tlačidiel. Za pomoci termosondy je možné sledovať presnú teplotu vnútri pokrmu. Hneď ako dosiahne požadovanú teplotu dôjde k vypnutiu rúry. Pokiaľ občas rýchlo potrebujete použiť zmrazené potraviny, príde vám vhod funkcia rozmrazovania. Množstvo grilovaných pokrmov si teraz budete môcť pripraviť aj doma v rúre. Parný ohrev jedlu dodáva lepšiu chuť a zaistí, že nebude vysušené.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Slovinsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
45,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
54,6 cm Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
4-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Displej, Dotykové ovládanie, Povrch proti odtlačkom prstov, Studené dvere rúry, Termosonda, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
50 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je součástí výrobku teleskopický výsuv ?

Diskusia a poradňa k GORENJE BCS598S24X PureSteam
Príslušenstvo pre GORENJE BCS598S24X PureSteam Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE BCS598S24X PureSteam.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií