Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Gorenje BM 900 WII

Zobraziť katalóg
Gorenje BM 900 WII
Domáca pekáreň 550 W, 15 programov, program na kysnutie cesta, 2 veľkosti chleba, funkcia udržiavania teploty, odložený štart, LCD displej, odmerná lyžica
Kód:  EAV4407c Produktové číslo:  BM900WII Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gorenje BM 900 WII

Domáca pekáreň Gorenje BM 900 WII je veľmi obľúbeným domácim spotrebičom, pomocou ktorého upečiete čerstvý a chrumkavý domáci chlieb a pečivo. Vyniká svojou kvalitou, výbavou a kompaktným dizajnom s bielym dvojriadkovým LCD displejom. Ponúka 15 programov na rôzne druhy pečenia ako je napríklad celozrnný program alebo francúzske pečivo, na prípravu zaváranín, ciest a múčnikov. Nechýba ani program na kysnutie cesta a pre alergikov bezlepkový program. Veľkou prednosťou je vyberateľná nádoba na pečenie s nepriľnavým povrchom, v ktorej môžete pripraviť bochník v dvoch rôznych veľkostiach.

Hlavné prednosti

  • kompaktný dizajn s bielym dvojriadkovým LCD displejom
  • 15 programov + 2 veľkosti chleba
  • vyberateľná nádoba s nepriľnavým povrchom
  • ovládanie pomocou tlačidiel
  • funkcie odloženého štartu
  • funkcia udržiavania teploty
  • v príslušenstve odmerka a odmerná lyžica

Bohatá výbava a skvelé funkcie

Obsluha pekárne je veľmi jednoduchá, všetky programy jednoducho nastavíte pomocou tlačidiel. Pekáreň disponuje množstvom skvelých funkcií ako je funkcia odloženého štartu   a udržiavanie teploty. Nechýba ani bezpečnostná funkcia automatického vypnutia a zvukový signál. Pri výpadku energie oceníte funkciu pokračovanie pečenia. V balení nájdete praktickú odmerku a odmernú lyžicu. Doprajte si domáce chrumkavé pečivo. S pekárňou to pre vás bude hračkou. Stačí len vložiť suroviny a pekáreň sama upečie lahodný voňavý chlieb.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:

21,8 × 29,7 × 29,2 cm

Hmotnosť:
3,5 kg

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Béžová Hotovo!
Príkon
550 W Hotovo!

Farba

Farba
Béžová Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
550 W Hotovo!
Poznámka:
» Všetky domáce pekárne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje BM 900 WII Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gorenje BM 900 WII. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gorenje BM 900 WII. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gorenje BM 900 WII. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gorenje BM 900 WII.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií