Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Aplikace

Gorenje BO 615E01XK

Zobraziť katalóg
Gorenje BO 615E01XK
5 1 hodnotení
Vstavaná rúra vstavaná, A, objem 63 l, Aqua Clean, Gril, horný a dolný ohrev s ventilátorom, rozmrazovanie, ohrievanie tanierov, HomeMade tvar - vychádza z tvaru kamennej pece, prelisy na zasunutie plechov, 2x sklo dvierok, V x Š x H: 60 × 56 × 55 cm
Kód:  FBT1302U Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gorenje BO 615E01XK

Úplne praktická a úsporná vstavaná rúra v antikorovon prevedení vašu kuchyňu pripraví na akúkoľvek kuchársku akciu. Každý milovník pečenia si bude dokonale rozumieť so špeciálnym tvarom rúry odvodeným z osvedčených tvarov kamennej pece. Jednoduchým ovládaním pomocou dvoch gombíkov, si ľahko nastavíte teplotu aj vyberiete funkciu pečenia - tradičný horný + spodný ohrev, horný + spodný ohrev + ventilátor, infra gril, infragril + ventilátor, horný ohrev + ventilátor, infra vykurovacie teleso malé, rozmrazovanie, aqua clean, warm plate.

Pretože sú dvierka rúry vybavené dvojitými izolačnými sklami, odpadá nebezpečenstvo popálenia, čo je veľmi výhodné najmä pre rodiny s deťmi. Vnútorné osvetlenie rúry umožňuje veľmi pohodlnú kontrolu pokrmov v priebehu pečenia. Silver Matte smalt vo vnútornom pečení priestoru je zárukou viac než jednoduchej údržby. K vybaveniu rúry patrí jeden rošt a jeden hlboký smaltovaný plech.

Minimalistický dizajn, jednoduché ovládanie aj XXL pečenie priestor

  • Vstavaná elektrická rúra, energetická trieda A, objem 63 l
  • Mechanické ovládanie 2 gombíkmi
  • Sedem pečúcich funkcií + rozmrazovanie, aqua clean, warm plate a osvetlenie rúry
  • Bezpečnostný systém výsuvných roštov - prelisy
  • Silver Matte smalt pre jednoduchú údržbu
  • Dvojitá izolačné skla dvierok
  • Súčasťou je 1 rošt a 1 plech na pečenie

HomeMade tvar rúry

Tradičný, klenutý tvar rúr Gorenje je jednou z množstva užitočných riešení. Inšpirovaný tradičnými pecami na drevo, umožňuje horúcemu vzduch voľne cirkulovať. Vďaka tomu horúci vzduch rovnomerne prúdi okolo pripravovaného jedla, čím vždy dosiahnete vynikajúce výsledky pečenia: chrumkavé zvonku a šťavnaté vnútri. V kombinácii s naším špeciálnym ventilačným systémom Multiflow 360 ° poskytuje niečo naozaj špeciálne - možnosť piecť na všetkých 5 úrovniach.

SilverMatte smalt

Kvalita a typ smaltu sú pre chod rúry mimoriadne dôležité. SilverMatte je vysoko odolný a pevný materiál, ktorý znesie extrémne teplo pri pyrolytickom čistení pri 500 °C. Bez mikropórov sú povrchy rúry a plechov odolné voči najvyšším teplotám, mirkrovlnám či pare. Trojnásobný náter interiéru podporuje tepelnú reflexiu a poskytuje dodatočnú izoláciu. Vďaka tomu zostane interiér rúry vždy bezpečný a sterilný.

AquaClean

Vďaka úplne novému povrchu u všetkých nových rúr Gorenje sa výrazne zlepšila funkcia AquaClean. AquaClean ponúka vynikajúcu pomoc pri čistení rúry. Všetko, čo treba urobiť, je len naliať pol litra vody do pekáča a zapnúť AquaClean na 30 minút. Výsledky sú viditeľné na celom povrchu vnútra rúry a tiež na plechoch či pekáčoch. Mastnota a zapečené škvrny sa uvoľnenou parou zmäkčia, potom ich stačí jednoducho utrieť handričkou.

 

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
54,7 cm Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
54,7 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
63 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje BO 615E01XK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE BO 615E01XK.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií