Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Gorenje BO 627 INB

Zobraziť katalóg
Gorenje BO 627 INB
Vstavaná rúra vstavaná, A, multifunkčná, 67 l, gril, AquaClean, GentleClose zatváranie dvierok s tlmičom, teleskopické lišty na 2 úrovniach s 3/4 výsuvom 2D, Compact Door-dvojité zasklenie dverí rúry s reflexnou vrstvou, farba čierna
Kód:  FBT1302m2 Produktové číslo:  499869 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gorenje BO 627 INB

Famózne vstavaná rúra s nízkymi prevádzkovými nákladmi a s dômyselnými funkciami je zhotovená v štýlovom dizajne s retro prvkami a analógovými hodinami. Pri každom používaní tohto nového pomocníka budete šetriť nielen svoje peniaze, ale aj životné prostredie! Dokazuje to aj šetrná energetická trieda A.

Vnútorná časť s objemom 67 litra je inšpirovaná tradičnou pecou - vďaka tomu sa horúci vzduch môže rovnomerne rozkladať a obklopovať jedlo na všetkých úrovniach. Jeden z mnohých komfortných prvkov je napríklad systém pomalého dovierania dvierok bez hluku. Špeciálne uchytenie dverí zaručuje veľmi tiché a šetrné zatváranie dvierok rúry s tlmeným dovieraním aj bez vašej asistencie. Stačí iba jemný dotyk. 

Kľúčové vlastnosti

  • Extra veľká plocha na pečenie aj objem (67 litrov)
  • Nízka energetická náročnosť šetrí vašu peňaženku i životné prostredie
  • Dvojité sklo brániace popáleniu sa pri kontakte so sklom
  • AquaClean aneb čistenie bez námahy
  • Systém pomalého dovierania dvierok bez hluku GentleClose
  • Veľa netradičných funkcií - nahrievanie tanierov, infra gril a iné
  • Teleskopické pojazdy pre perfektný pohľad na priebeh vášho pečenia

Veľké množstvo praktických funkcií

Spotrebič ponúka niekoľko funkcií. Určite oceníte funkciu jednoduchého čistenia AquaClean. Stačí naliať primeranú dávku obyčajnej vody, zapnete funkciu a zhruba do pol hodiny máte hotovo! Automatický zahrievací program vyrobí paru, ktorá zmäkčí nečistoty na stenách rúry. Na záver stačí iba zotrieť handričkou - žiadne chemikálie a dokonalý výsledok bez námahy. Ďalej rúra disponuje funkciou na ohrev tanierov, infra grilom aj s ventilátorom, rýchlym predohrevom (200 °C za 6 minút) a množstvom ďalších spôsobov ohrevu. Príjemným benefitom je aj možnosť zdravého ohrievania - kombinovaná parná rúra je šetrná k všetkým vitamínom a živinám. Pri tomto spôsobe ohrievania nedochádza ani k takej zmene štruktúry potravín.

Spotrebič, ktorý si zamilujete

Výhodou sú aj teleskopické pojazdy. Zabezpečia bezpečnú a jednoduchú manipuláciu s plechmi - jednoducho vytiahnete von a ihneď skontrolujete pripravovaný pokrm či ľahko vyčistíte. Samozrejmosťou je elektronický časovač so zvukovým signálom, ktorý slúži ako kuchynský budík. Vedľa hladkého zatvárania dvierka disponujú ešte dvojitým zasklením rúry s reflexnou úpravou. Zamedzujú tak popáleniu sa - vonkajšia časť totiž zostáva chladná.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Retro Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,7 cm Hotovo!
Hĺbka
56,5 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Ochladzovací systém, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
67 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje BO 627 INB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE BO 627 INB.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií