Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Gorenje BO 75 SY2W

Zobraziť katalóg
Gorenje BO 75 SY2W
Vstavaná rúra – vstavaná, elektrická, energetická trieda A, 65l, multifunkčná, variabilný gril, ventilátor, AquaClean, GentleClose, (š x v x h): 56.7×59.5×56.5cm
Kód:  FBT1301r2 Produktové číslo:  BO75SY2W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gorenje BO 75 SY2W


GORENJE BO 75 SY2W je dizajnová vstavaná elektrická rúra s veľmi kvalitným a prepracovaným spracovaním. Extra veľká plocha na pečenie a vyhotovenie BigSpace sa hodí predovšetkým pre väčšie rodiny. Spadá do úspornej energetickej triedy A a dokáže vyvinúť teplotu až 275 °C. Rúra má objem 65 litrov a ponúka mnoho užitočných režimov, medzi ktoré patrí napríklad horné a spodné výhrevné teleso, praktická funkcia na čistenie rúry AquaClean a tiež funkcia variabilného grilu či ventilátor. Vyhotovenie rúry je veľmi podarené a vychádzajúce z kamennej pece. V rúre nájdete 2-úrovňové teleskopické výsuvy na lepšiu manipuláciu s plechmi a pekáčmi.


Kľúčové vlastnosti

  • AdaptBake – inteligentný pamäťový systém
  • Elektronické ovládanie
  • Multifunkčná rúra – 65 l
  • Extra veľká plocha na pečenie
  • HomeMade® tvar rúry vychádzajúci z kamennej pece
  • Výbava – rošt rúry, extra hlboký XXL smaltovaný plech, plytký smaltovaný plech a teleskopické výsuvy

Vnútorný priestor rúry je pokrytý špeciálnou úpravou EcoClean smalt, ktorá zaisťuje nielen dlhú životnosť spotrebiča, ale aj zdravotnú nezávadnosť pripravovaných pokrmov. Bezpečnosť zaisťujú dvere vo vyhotovení Cool, zložené z troch vrstiev tvrdeného skla a tiež reflexnej vrstvy. Dynamický chladiaci systém chráni pred nepríjemným popálením. Spoločne s rúrou získate navyše niekoľko kusov praktického príslušenstva, medzi ktoré patrí rošt, plytký smaltovaný plech a extra veľký XXL plech.


HomeMade® dizajn

Na rúre si budete veľmi ceniť jej technológiie z inteligentnej konštrukcie, napr. AdaptBake či HomeMade®, jedinečné inovácie založené na tradičných peciach na drevo. Zaručuje perfektné výsledky pečenia, ktoré by ste očakávali od tradičných pecí. Zaoblené línie okrajov zadnej steny a klesnutý strop zaistí dokonalejšiu cirkuláciu vzduchu a rovnomerné rozloženie horúceho vzduchu. Ergonomická rukoväť, tlmené zatváranie či odnímateľné dvere potom urobia radosť nielen z pečenia, ale aj z údržby.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje BO 75 SY2W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE BO 75 SY2W.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií