Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GORENJE BO735E11B HomeMade

Zobraziť katalóg
GORENJE BO735E11B HomeMade
Vstavaná rúra farba: čierna, čistenie rúry: vodou, pravý horúci vzduch a ventilátor, časovač a ochladzovací systém, energetická trieda A, objem 71l, V׊×H: 59.5×59.7×54.7cm
Kód:  GORTR044 Produktové číslo:  732854 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GORENJE BO735E11B HomeMade

Radi by ste svoju kuchyňu vybavili moderným spotrebičom? Elektrická rúra GORENJE ponúka objem 71 l litrov a veľa možností využitia. Je vyhotovená v klasickom štýle, ten je vhodný do väčšiny kuchýň. Pridaný ventilátor zaisťuje rýchlejšie pečenie vďaka rozvodu teplého vzduchu. Pravý horúci ohrev dovoľuje piecť s použitím viacerých plechov naraz bez toho, aby došlo k miešaniu vôní. Rúra je vybavená závesným roštom, takže nemôže dochádzať ku kontaktu medzi stenou a pekáčom. Elektrická rúra sa pripája do elektrickej siete pomocou sieťového kábla, ktorý je obsiahnutý v balení. Energetická trieda A garantuje nízku spotrebu elektrickej energie, a to rozhodne každý ocení. Príkon vstavanej rúry GORENJE BO735E11B HomeMade sa zastavil na 2700 W. Na čistenie spotrebiča je odporúčané využívať vodu.

Hlavné prednosti vstavanej rúry GORENJE BO735E11B HomeMade

  • Vstavaná rúra GORENJE sa stane pýchou vašej kuchyne
  • Ventilátor zaručuje rovnomerný rozvod tepla
  • Pravý horúci ohrev dovoľuje piecť vo viacerých pekáčoch naraz
  • Energetická trieda A označuje úsporný chod vstavanej rúry
  • Na čistenie odporúčame použiť vodu a saponát
  • Rozmery rúry vstavanej GORENJE 59,5 × 59,7 × 54,7 cm

Okrem štandardnej výbavy bola vstavaná rúra GORENJE doplnená ďalšími praktickými funkciami. So zabudovaným časovačom možno nastaviť, kedy sa má elektrická rúra na pečenie vypnúť, a vy tak pokrm nespálite. Za pomoci ochladzovacieho systému budete mať istotu, že nedôjde k nežiaducemu ohrievaniu kuchynskej linky v blízkosti spotrebiča.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Slovinsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,7 cm Hotovo!
Hĺbka
54,7 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
Časovač, Ochladzovací systém Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
71 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GORENJE BO735E11B HomeMade Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE BO735E11B HomeMade. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GORENJE BO735E11B HomeMade.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií