AP+ nový vizuál Aplikace

GORENJE BO7530CLI

Zobraziť katalóg
GORENJE BO7530CLI
5 3 hodnotení
Vstavaná rúra retro dizajn, farba: slonovinová, čistenie rúry: vodou, pravý horúci vzduch a ventilátor, časovač, energetická trieda A, objem 71l, V׊×H: 59.5×59.7×54.7cm
Kód:  GORTR043 Produktové číslo:  732969 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GORENJE BO7530CLI

Chcete svoju kuchyňu vybaviť novou rúrou na pečenie? Rúra na pečenie GORENJE má objem 71 l litrov a množstvo praktických funkcií. Vďaka retro dizajnu krásne vynikne a pritom vám ponúkne aj dosť moderných funkcií. Pridaný ventilátor zaisťuje rýchlejšie pečenie vďaka rozvodu teplého vzduchu. Pravý horúci ohrev umožňuje piecť aj na viacerých plechoch súčasne bez toho, aby dochádzalo k premiešaniu vôní. Vďaka závesnému roštu nedochádza ku kontaktu pekáča so stenou rúry a prehrievanie je tak rovnomerné. Elektrickú rúru pripojíte do zásuvky pomocou kábla, ktorý je obsiahnutý v balení. Energetická trieda A garantuje nízku spotrebu elektrickej energie, a to rozhodne každý ocení. Príkon rúry GORENJE BO7530CLI sa zastavil na 2700 W. Spotrebič odporúčame čistiť vodou so saponátom.

Podstatné funkcie vstavanej rúry GORENJE BO7530CLI

  • Vstavaná rúra GORENJE bude praktickou a neodmysliteľnou súčasťou vašej kuchyne
  • Ventilátor zaručuje rovnomerný rozvod tepla
  • Pravý horúci ohrev umožňuje pečenie s viacerými pekáčmi
  • Energetická trieda A predstavuje úsporný chod vstavanej rúry v kuchynskej linke
  • Je odporúčané umývať ju vodou a saponátom
  • Rozmery vstavanej elektrickej rúry GORENJE dosahujú 59,5 × 59,7 × 54,7 cm

K štandardnej výbave bola vstavaná rúra GORENJE doplnená ďalšími užitočnými funkciami a vychytávkami. Časovač sa postará o to, aby ste jedlo už nikdy nespálili.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GORENJE BO7530CLI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE BO7530CLI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GORENJE BO7530CLI.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií