Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GORENJE BOS737E301X ExtraSteam

Zobraziť katalóg
GORENJE BOS737E301X ExtraSteam
Vstavaná rúra farba: nerez, čistenie rúry: vodou, funkcia rýchleho predhriatia, gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie a spodný ohrev, 2-vrstvové sklo dvierok, časovač, detská poistka, displej, dotykové ovládanie, ochladzovací systém, povrch proti odtlačkom prstov, studené dvere rúry, tlmené zatváranie dvierok a vnútorné osvetlenie, s teleskopickým výsuvom, energetická trieda A, objem 71l, V׊×H: 54.7cm
Kód:  GORTR035 Produktové číslo:  736646 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GORENJE BOS737E301X ExtraSteam

Pripravte si neodolateľné pokrmy s parnou rúrou GORENJE BOS737E301X

Parná rúra GORENJE BOS737E301X nesmie chýbať vo vašej domácnosti. Pomôže vám s prípravou vašich obľúbených receptov a ukáže vám, ako ušetriť nielen energiu, ale aj váš čas. Rúra v nerezovom vyhotovení s čiernym sklom urobí parádu každej kuchyni. Ponúkne vám XXL vnútorný objem s kapacitou 71 litrov, takže zvládnete pripraviť viac pokrmov naraz. Rúra patrí do energetickej triedy A+, takže výrazne šetrí energiu a vašu peňaženku. Praktické zasúvacie gombíky umožňujúce jednoduché ovládanie a čistenie ovládacieho panelu. Súčasťou rúry GORENJE BOS737E301X je praktickévnútorné osvetlenie pre dokonalý prehľad o procese pečenia. Nechýba ani PerfectGirl dvojité vykurovacie teleso.


Kľúčové vlastnosti vstavanej parnej rúry GORENJE BOS737E301X

  • Vstavaná parná rúra Gorenje v antikorovom vyhotovení
  • Multifunkčná rúra s vnútorným objemom 71 l na prípravu veľkého množstva jedla
  • Spotrebič s praktickými funkciami pre klasické aj parné pečenie
  • Dotykovo ovládané programovacie hodiny IconLed
  • Rúra s mechanickým nastavením teploty
  • Praktické zasúvacie gombíky umožňujúce ľahké čistenie ovládacieho panelu
  • Moderné technológie GentleClose pre ľahké a tiché zatváranie dvierok rúry
  • Kruhové výhrevné teleso umožňujúce pečenie na viacerých úrovniach naraz
  • Vnútorné osvetlenie rúry pre dokonalý prehľad o procese pečenia
  • Dvierka s dvojitým sklom
  • Odnímateľné vnútorné sklo dvierok rúry s plochým povrchom
  • PerfectGirl dvojité vykurovacie teleso pre rovnomernú chrumkavú kôrku
  • Dynamické chladenie rúry DC+ pre vyššiu bezpečnosť spotrebiča
  • Funkcia AquaClean garantujúca účinné, jednoduché a pohodlné čistenie spotrebiča parou
  • Vnútorný priestor rúry vyrobený z vysoko odolného smaltu
  • Praktický teleskopický výsuv na jednoduchú a bezpečnú manipuláciu s plechmi


Vstavaná rúra GORENJE BOS737E301X s parným programom ExtraSteam

Súčasťou parnej rúry GORENJE BOS737E301X je praktický program ExtraSteam, ktorý zaistí dokonalé naparenie prostredia na prípravu chutného a chrumkavého chleba. Jediné, čo potrebujete urobiť, je naliať trochu vody do plytkého plechu na pečenie. Potom vyberiete parný program ExtraSteam, ktorý sa o všetko ostatné sám postará. Výsledkom budú ideálne prepečené a chutné pokrmy.

Vstavaná rúra GORENJE BOS737E301X s HomeMade Plus tvarom

Vstavaná rúra GORENJE BOS737E301X vás poteší extra veľkou využiteľnou plochou na pečenie Big Space. Zvýšený objem 71 litrov umožňuje súčasné pečenie väčšieho množstva jedla na viacerých úrovniach. Chute a vône sa vzájomne nemiešajú a vy tak dosiahnete vynikajúce výsledky. GORENJE BOS737E301X vámnavyše umožňuje piecť až na 5 plechoch naraz. Rúra patrí do energetickej triedy A+. Vďaka HomeMade Plus tvaru je vzduch lepšie distribuovaný, vďaka čomu sa zníži výskyt chladných miest, ktoré môžu spôsobiť nerovnomerné zhnednutie pokrmov.

SilverMatte vysoko odolný a pevný materiál

Vstavaná elektrická rúra GORENJE BOS737E301X je vyrobená z kvalitného smaltu, ktorý sa pýši vysokou odolnosťou aj pevnosťou a znesie extrémne teplo. Povrch je zároveň odolný proti mikrovlnám a pare. Materiál má trojvrstvový náter, vďaka čomu podporuje tepelnú reflexiu a poskytne vám dodatočnú izoláciu. Vnútorný priestor rúry je tak stále bezpečný a sterilný.

Elektrická rúra GORENJE BOS737E301X s AquaClean funkciou pre jednoduché čistenie a údržbu

Čistenie elektrickej rúry GORENJE BOS737E301X je ľahšie ako kedykoľvek predtým. Rúra je totiž vybavená novým povrchom, ktorý sa vďaka funkcii AquaClean veľmi jednoducho čistí a udržuje. Jednoducho stačí naliať pol litra vody do pekáča a stlačiť funkciu AquaClean na 30 minút. Po 30 minútach uvidíte značný rozdiel. Rúra GORENJE BOS737E301X je krásne čistá a zbavená všetkej mastnoty a zapečených škvŕn. Zvyšky nečistôt odstránite pomocou handričky.

Vstavaná elektrická rúra GORENJE BOS737E301X ponúkne dostatočne veľký objem

Vstavaná elektrická rúra GORENJE BOS737E301X disponuje pokrokovou technológiou, vďaka ktorej vám môže ponúknuť veľký vnútorný objem rúry. Aj napriek tomu, že má rúra veľký objem, vzduch cirkuluje do všetkých strán tak, aby boli vaše pokrmy skvele pripravenéSúčasne môžete piecť takto viaceré jedlá naraz.

Tiché a elegantné zatváranie dvierok elektrickej rúry GORENJE

Veľkou výhodou rúry GORENJE BOS737E301X je praktický systém GentleClose, ktorý zabráni nepríjemnému buchnutiu dverí. Jednoducho stačí slabý dotyk a dvierka sa veľmi elegantne a ticho zatvoria bez toho, aby vás nejako rušili. Tento šikovný systém je známy z nábytkárskeho priemyslu, pričom aj u rúry GORENJE BOS737E301X si našiel svoje uplatnenie.

Praktický systém ochladzovania rúry GORENJE BOS737E301X

Systém DynamiCooling+ dokáže účinne ochladzovať vonkajší priestor rúry tak, aby nedochádzalo k poškodeniu spôsobenému vysokými teplotami. Potom, čo dopečiete vaše vynikajúce pokrmy, tepelný snímač chladí vonkajší povrch rúry GORENJE do tej doby, než teplota klesne pod 60 °C. Systém DynamiCoolingpracuje pri zapnutej rúre, kým systém DynamiCooling+ sa aktivuje po vypnutí rúry.

Kombinácia väčšieho a menšieho vykurovacieho telesa pre chutné pokrmy

Vstavaná rúra GORENJE BOS737E301X vám zaistí perfektné výsledky pri pečení vašich obľúbených pokrmov. Kombináciou väčšieho a menšieho vykurovacieho telesa sa môžete tešiť na krásne chrumkavé a šťavnaté jedlo. Telesá sú umiestnené šikovne tak, aby poskytovali optimálne rozloženie tepla. Využiť môžete iba vnútorné teleso alebo vonkajšie, prípadne potom obe naraz.

XXL vnútorný priestor elektrickej rúry GORENJE BOS737E301X

Elektrická rúra GORENJE BOS737E301X vás poteší svojim XXL veľkým priestorom, ktorý vám umožní piecť väčšie množstvo jedál. Nemusíte tak piecť na viackrát. Rúra vám totiž ponúka možnosť viacúrovňového pečenia, vďaka čomu môžete piecť viac pokrmov naraz bez toho, aby sa chute a vône nejako premiešali. Plechy majú šírku príjemných 46 cm.

TouchFree inox povrch so špeciálnym filmom proti zachytávaniu odtlačkov prstov

Aby ste mali rúru GORENJE BOS737E301X vždy perfektne čistú, je opatrená praktickým TouchFree lesklým povrchom. Všetky antikorové povrchy sú pokryté špeciálnym filmom. Ten zabráni zachytávaniu otravných odtlačkov prstov. Rúra GORENJE BOS737E301X tak bude vyzerať stále ako nová.

Vstavaná rúra GORENJE BOS737E301X sa pýši rýchlym predohrievaním

Vstavaná rúra GORENJE BOS737E301X dosiahne teplotu až 200 °C už počas 6 minút, vďaka čomu ušetríte mnoho času a energie. Táto šikovná funkcia vám príde vhod, ak potrebujete rýchlo pripraviť obed či večeru. Nečakaná návšteva vás tak neprekvapí. V priebehu chvíľky rúra dosiahne požadovanú teplotu a vy sa môžete pustiť do pečenia vašich pokrmov.



Parametre a špecifikácia

Rozmery rúry

Hĺbka
54,7 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
2-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Povrch proti odtlačkom prstov, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
71 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GORENJE BOS737E301X ExtraSteam Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE BOS737E301X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GORENJE BOS737E301X ExtraSteam.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií