AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

GORENJE EIT6355XPD HomeMade

Zobraziť katalóg
GORENJE EIT6355XPD HomeMade
5 2 hodnotení
Sporák indukčná doska, klasický dizajn, šírka 60cm, počet platničiek: 4, farba: nehrdzavejúca oceľ, energetická trieda A, objem 71l, programy rúry: funkcia rýchleho predhriatia, gril, horný ohrev, okrúhle výhrevné teleso, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev, ventilátor a ohrev tanierov, teleskopické vysúvanie plechu, časovač, detská poistka, displej, dotykové ovládanie, halogénové osvetlenie, mechanické ovládanie, termopoistka, tlmené dovieranie dverí a ukazovateľ zvyškového tepla,
Kód:  GORSP025 Produktové číslo:  736019 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GORENJE EIT6355XPD HomeMade

Sporák GORENJE EIT6355XPD HomeMade Screen

GORENJE EIT6355XPD HomeMade je sporák s indukčnou varnou doskou. Pri výbere sporáka je potrebné brať ohľad predovšetkým na správnu varnú dosku z dôvodu vhodnosti riadu. Na tomto sú vstavané 4 platne. Rúra ponúkne priestor s objemom 71 l. Pri maximálnom teplotnom stupni ohrevu disponuje rúra príkonom 10,5 kW. Nenahraditeľným doplnkom je zaručene integrovaný časovač, spotrebič vám dá znamenie, keď bude čas jedlo vytiahnuť. Vďaka kontrolke na varnej doske budete mať aktuálne informácie o tom, či plocha nie je stále horúca. Stupne teploty sa na sporáku ovládajú prostredníctvom dotykovej plochy. Ak máte deti, nepochybne si obľúbite detský zámok. GORENJE EIT6355XPD HomeMade spadá do energetickej triedy A, to potvrdzuje tiež spotreba energie na jeden cyklus pečenia 0,94 kWh.

Kľúčové parametre sporáka GORENJE EIT6355XPD HomeMade

  • Indukčná varná doska
  • Počet platničiek: 4
  • Sporák je vybavený rúrou s objemom 71 l
  • Rozmery sporáka: 60 × 600 × 850 mm
  • Teleskopická konštrukcia sa stará o vysúvanie plechov
  • V čelnom paneli sa nachádza displej zobrazujúci dôležité informácie
  • Praktická detská poistka
  • Sporák GORENJE EIT6355XPD HomeMade klasický dizajn
  • Farba tohto modelu: nehrdzavejúca oceľ
Sporák GORENJE EIT6355XPD HomeMade Vlastnosti/technológia
Sporák GORENJE EIT6355XPD HomeMade Vlastnosti/technológia

Programy rúry GORENJE

Za pomoci zabudovaného ventilátora môže prebiehať cirkulácia vzduchu v rúre, vďaka tomu budú pokrmy náramne chrumkavé. Vrchná stena rúry je opatrená výhrevnou špirálou, ktorú budete môcť využiť ako gril. Je vhodná na dopečenie pokrmu, gril na mäse urobí chutnú chrumkavú kôrku. Tento typ je vybavený okrúhlym výhrevným telesom, ktoré sa hodí pri pečení viacerých typov pokrmov naraz. V prípade, že častejšie zamrazujete potraviny, dozaista vám príde vhod funkcia na rýchlejšie rozmrazenie, ktorou je táto rúra vybavená. GORENJE EIT6355XPD HomeMade zvláda prepekať rovnomerne vďaka hornému a spodnému ohrevu.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A Hotovo!
Spotreba na cyklus (statické pečenie)
0,94 kWh Hotovo!
Spotreba na cyklus (ventilátor – horúci vzduch)
0,8 kWh Hotovo!
Krajina
Slovinsko Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Slovinsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Rozmery

Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Hĺbka
60 cm Hotovo!

Energetická trieda

Energetická trieda
A Hotovo!
Spotreba na cyklus (statické pečenie)
0,94 kWh Hotovo!
Spotreba na cyklus (ventilátor – horúci vzduch)
0,8 kWh Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Uvádíte že: "Na zadní části sporáku se nachází standardní síťový kabel, jeho zabudování bude tudíž daleko jednodušší." No tak na zadní části je jenom svorkovnice a to je celé...jinak HomeMade asi teda znamená dodělej si doma sám...díky za upozornění.

Dobrý den. Mám dotaz ohledně připojení do sítě. Vy uvádíte, že to má klasický síťové připojeni. Ale na jiných stránkách i po telefonické rozmluvě, tento typ má připojení 400V tzn 3 fázová kabeláž 380V. POdle vašich informaci, by tohle mělo být na 230V zásuvku?

Diskusia a poradňa k GORENJE EIT6355XPD HomeMade
Príslušenstvo pre GORENJE EIT6355XPD HomeMade Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE EIT6355XPD HomeMade.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií