Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GORENJE GS65160W

Zobraziť katalóg
GORENJE GS65160W
5 1 hodnotení
Umývačka riadu štandardný (60cm), energetická trieda A+++, 16 súprav riadu, hlučnosť 45 dB, odložený štart, aqua stop, vodný senzor, nastaviteľné koše a displej, výška 84.8 × šírka 60 × hĺbka 59.6 cm
Kód:  GORMY006 Produktové číslo:  509653 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GORENJE GS65160W

Špinavý riad už vám nemusí robiť žiadne starosti! Skvelá umývačka GS65160W s energetickou triedou A+++ vám poskytne všetko, čo potrebujete. XXL veľkosť pojme až 16 súprav riadu. Funkcia TotalDry po dokončení umývacieho procesu sama pootvorí dvere umývačky, aby mohlo dochádzať k prúdeniu vzduchu a riad teda úplne obschol. Jednoduchý dizajn a prispôsobiteľné rozloženie košov ocení každá domácnosť. Navyše sa do umývačky zmestia aj tie najväčšie taniere a hrnce vďaka sklopným nosníkom v spodnom koši.

Hlavné prednosti:

  • Úsporné funkcie a programy
  • Veľkosť XXL až na 16 jedálenských súprav
  • Funkcia SpeedWash a AquaStop
  • Umývačka sa vám vo všetkom dokonale prispôsobí

Vyberte si ten najlepší program

Z piatich programov si určite vždy vyberiete ten, ktorý bude najlepšie zodpovedať vašim momentálnym požiadavkám. Auto program je vhodný na bežné umývanie, intenzívne umývanie využijete pri veľmi znečistenom riade, ECO program šetrí vašu peňaženku aj životné prostredie, oplachovanie vyberte pri mierne špinavom riade a rýchly program SpeedWash zapnite pre dokonale čistý riad do 20 minút.

Umývačka optimalizuje všetky fázy umývacieho cyklu. Dokáže teda ukončiť bežný program počas jednej hodiny. Použije navyše menej vody aj energie.

Vďaka funkcii AquaStop sa nemusíte báť nechať umývačku bez dohľadu. V prípade vytečenia vody je automaticky zastavený prívod vody a čerpadlo vypumpuje zvyšnú vodu von z nádrže. 

Šetrite peniaze aj životné prostredie

Aby ste zbytočne neplytvali drahými energiami je umývačka vybavená senzorom čistoty vody. Ten priebežne kontroluje, nakoľko je voda z umývania zbavená nečistôt. Výsledkom je dokonale umytý riad a znížená spotreba vody, ak je potrebné vložené veci len opláchnuť. Umývačku tiež môžete pripojiť na prívod horúcej vody (max. teplota 70 °C), čím skrátite čas trvania programu a ušetríte ešte viac.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dá se u této myčky oddělat horní dekl, aby se vešla pod pracovní desku? Měla by mít maximálně 82cm. Splňuje to?

Diskusia a poradňa k GORENJE GS65160W
Príslušenstvo pre GORENJE GS65160W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE GS65160W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GORENJE GS65160W.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií