Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GORENJE GV56210

Zobraziť katalóg
GORENJE GV56210
5 1 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu úzka (45cm), energetická trieda A+++, 10 súprav riadu, hlučnosť 45 dB, zásuvka na príbory, odložený štart, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše a displej, výška 81.5 cm, šírka 44.8 cm, hĺbka 55 cm,
Kód:  GORMY007 Produktové číslo:  552971 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GORENJE GV56210

Kvalitná umývačka šetrí čas i peniaze. Kúpte si teda do domácnosti skvelého pomocníka. Vstavaná umývačka Gorenje GV56210 patrí do energetickej triedy A+++ a vojde sa do nej až 10 obedových súprav. Veľkosťou sa hodí na zabudovanie do priestoru so šírkou 45 cm. Prevádzka umývačky je veľmi tichá vďaka špeciálnej izolácii, pri ktorej umývačka pracuje pri hluku 45 dB.

Hlavné prednosti:

  • Pri svojom výkone je umývačka veľmi tichá
  • Samočistiaci filter sa postará o zvyšky jedla
  • Umývačka sama perfektne osuší riad
  • Z množstva funkcií a programov si vyberie každý

Dokonale lesklé a suché riady

Používaním umývačky sa často zanáša filter. Tu je však zabudovaný automatický systém čistenia, ktorý predchádza sťaženému odtoku vody. Nemusíte sa teda starať o zvyšky jedla, ktoré znemožňujú správne používanie prístroja.

Inovatívna funkcia TotalDry zaistí perfektne suchý riad. Po dokončení umývacieho cyklu sa dvere pootvoria, aby mohla para z horúcej umývačky odísť. Po niekoľkých ďalších minútach sa umývačka otvorí ešte viac, čím dôjde k prirodzenej cirkulácii vzduchu. Dokonalému sušeniu pomáha tiež oplachovanie horúcou vodou a odparovanie skondenzovanej pary.

Inteligentná funkcie sama zistí, aký typ na umývanie používate. Vždy tak uvoľní presne potrebné množstvo leštidla a prispôsobí umývací cyklus.

Päť programov pre každý typ riadu

Pre umývanie bežne špinavého riadu sa najlepšie hodí Auto program. Intenzívne umývanie vyčistí aj zaťatú špinu, ECO program zase ušetrí veľa energie. Oplachovanie zvoľte pri mierne zašpinenom riade a ak sa naozaj ponáhľate, navoľte Rýchly program SpeedWash, ktorý si s riadom poradí do 20 minút.

 

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Typ umývačky
Úzka Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Vstavaná Hotovo!
Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Úzka Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Vstavaná Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
45 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, po nastavení parametrů mi tato myčka vyskočila jako "bílá", ale u popisu je napsáno, že není dodávána s předními dvířky. Potřebovala bych vestavnou myčku s bílými dvířky - tedy aby šla pod pracovní desku, ale měla svoje dveře. Splňuje to tato myčka? Máte v sortimentu ještě další takové myčky? Děkuji, Magda Nováková Lindová

Dobrý den, potřebuji vestavnou myčku a mám kuchyňský panel o rozměrech: šířka 45 cm a výška 57 cm, jakou myčku je vhodné koupit? Děkuji,Novotná

Dobrý den, chtěl bych zeptat jakým způsobem se tato myčka otevírá, když nemá přední panel. Je nutné mít na dvířkách úchytku, nebo lze myčku otevřít zamáčknutím dvířek jako je např. u nábytku systém PUSH. Shámím myčku s tímto typem otevírání. Děkuji

Dobrý den, má tato myčka programy, při kterých se po skončení sama otevře? Na světle, které svítí na podlahu se ukazuje zbývající čas? Děkuji za informaci, Ondřej

Dobrý den, prosím vás kolik tato myčka váží kg. Děkuji MC

Dobrý den, prosím vás kolik tato myčka váží kg. Děkuji MC

Dobrý den, při umývání příborů v myčce mě nástroje vyrobené z nerezi rezaví. Příbory dáváme do horního koše kde se navzájem nedotýkají, sůl do myčky používáme Finish. Mohli by jste mi prosím poradit co je za problém? V předchozí myčce jsme s rzí neměli problém. Děkuji V.

Diskusia a poradňa k GORENJE GV56210
Príslušenstvo pre GORENJE GV56210 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE GV56210. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GORENJE GV56210.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií