Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GORENJE GV62010

Zobraziť katalóg
GORENJE GV62010
Vstavaná umývačka riadu plne integrovaná, energetická trieda A++, 12 súprav riadu, hlučnosť 49 dB, nastaviteľné koše a príborový kôš, výška 81.5 cm, šírka 59.8 cm, hĺbka 55 cm,
Kód:  GORMY017 Produktové číslo:  733376 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GORENJE GV62010

Riešite každodenné problémy s nahromadeným riadom a nemáte čas ho umývať? Ideálnym riešením bude táto plne integrovaná umývačka Gorenje GV62010 so štandardnou šírkou 60 cm. Umývačka disponuje celým radom pokročilých funkcií na každodenné použitie, ktoré sú navyše veľmi úsporné. Vďaka tomu si našla miesto v energetickej triede A++. Ovládanie umývacích programov prebieha pomocou prehľadných tlačidiel. Iste oceníte aj veľmi tichý chod, pretože hlučnosť neprekročí hladinu 49 dB.

Kľúčové vlastnosti vstavanej umývačky Gorenje GV62010

  • Cenovo dostupná vstavaná umývačka Gorenje na 12 súprav riadu
  • Úsporná energetická trieda A++
  • Tichý chod – iba 49 dB
  • Funkcia automatického čistenia filtra
  • Zvukový signál konca umývania
  • 5 programov a 3 teploty
  • Plná ochrana proti pretečeniu
  • Servisná diagnostika
  • Vaňa z nerez ocele
  • Teplota vstupnej vody až 60 °C
  • Funkcia 3 v 1

Praktické programy a funkcie umývačky Gorenje

Do umývačky Gorenje naskladáte s prehľadom až 12 obedových súprav. Vrchný kôš, rovnako ako ten spodný, môžete ľubovoľne nastavovať podľa vlastných požiadaviek. Na výber budete mať 3 teploty a 5 umývacích programov. Gorenje GV62010 ďalej disponuje automatickým systémom čistenia filtra, čím zaisťuje jeho priechodnosť a správny chod spotrebiča.

Ďalej treba spomenúť aj prítomnosť skvelej funkcie 3 v 1, kde si umývačka sama zistí typ umývacieho prostriedku. Hneď ako použijete tablety 3 v 1, umývačka si sama prispôsobí cyklus a nebude dávkovať leštidlo. V prípade použitia práškového alebo gélového umývacieho prípravku, dôjde k uvoľneniu leštidla, aby sa dosiahol čo možno najlepší lesk. Na dokonale vysušený riad využíva táto umývačka odparovanie nahromadeného kondenzátu zo spodnej časti umývačky, a tým pomáha dosušiť váš riad.

vestavny spotrebice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GORENJE GV62010 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE GV62010. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GORENJE GV62010.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií