Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

GORENJE GV651C60 SpeedWash

Zobraziť katalóg
GORENJE GV651C60 SpeedWash
Vstavaná umývačka riadu – štandardná (60 cm) a vstavaná, príborový kôš, odložený štart, automatické otváranie dverí, nastaviteľné koše, AquaStop, program na ochranu skla, rýchle umývanie, zvukový signál ukončenia umývania, samočistiaci filtračný systém a ExtraHygiene, rozmery 81,7 × 59,6 × 55,6 cm (V׊×H)
Kód:  GORMY43 Produktové číslo:  736566 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GORENJE GV651C60 SpeedWash Predaj skončil

GORENJE GV651C60 SpeedWash

Umývačka riadu GORENJE GV651C60 SpeedWash Screen

Vďaka umývačke ušetríte nielen vodu a energiu, ale aj svoj čas. Štandardná umývačka riadu GORENJE dosahuje 60 cm na šírku a využitie nájde v početnejšej domácnosti, v ktorej sa veľa varí. Je pripravená na inštaláciu do kuchynskej linky, a preto bude celkový vzhľad vašej kuchyne zachovaný. Môžete využiť nenápadnosť vstavanej umývačky tým, že k nej necháte pripevniť dvierka, ktoré budú ladiť s celou vašou kuchyňou. Rozmery umývačky riadu GORENJE sú 81,7 × 59,6 × 55,6 cm (V × Š × H).

Kľúčové prednosti umývačky riadu GORENJE GV651C60 SpeedWash

  • K dispozícii je tiež kôš na príbory
  • Vďaka funkcii odloženého štartu môžete nechať umývanie na neskôr
  • Po dokončení umývacieho programu sa dvierka otvoria automaticky
  • Koše možno nastaviť do určitej polohy podľa výšky práve umývaného riadu
  • V prípade úniku vody z hadice vás zachráni pridaná funkcia aqua stop
  • Umývačka so štandardnými rozmermi zvládne všetok špinavý riad
  • Na umývanie krehkého riadu využite program na ochranu skla
  • Súčasťou je program rýchleho umývania
  • Po ukončení umývania umývačka vydá zvukový signál
Umývačka riadu GORENJE GV651C60 SpeedWash Vlastnosti/technológia

Umývačka riadu GORENJE je vybavená mnohými funkciami

Umývačka GORENJE GV651C60 SpeedWash je vybavená príborovým košom, v ktorom budú nože aj vidličky bezpečne uložené. Nepochybne oceníte funkciu odloženého štartu, pretože si vďaka nej môžete nastaviť zapnutie umývačky v dobe, ktorá sa vám bude najviac hodiť. Tak budete mať riad čistý a suchý presne vo chvíli, keď ho budete chcieť použiť. Po skončení umývacieho programu sa automaticky otvoria dvierka a riad uschne vďaka prirodzenej cirkulácii vzduchu. Koše možno nastaviť do určitej polohy v závislosti od výšky umývaného riadu. Vstavaná funkcia aquastop sa postará o vypnutie umývačky, odčerpanie vody a zatvorenie prívodného ventilu v prípade úniku vody z hadice. Nemusíte sa tak obávať nečakaných nehôd, keď spustíte umývačku v čase, keď práve nie ste doma.

Umývačka riadu GORENJE zaujme svojou výbavou

Pre krehký riad je tu program na ochranu skla. Jeho starosťou je, aby boli poháre čisté, lesklé a bez zaschnutých kvapiek. S týmto programom bude sklo chránené a jeho životnosť sa predĺži. Rýchly program oceníte predovšetkým pri rôznych oslavách, keď budete potrebovať riad opäť rýchlo použiť. Po ukončení programu umývačka GORENJE GV651C60 SpeedWash vydá zvukový signál. Umývačka riadu GORENJE vám ušetrí veľa drahocenného času, ktorý môžete stráviť s rodinou.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Vstavaná Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Kôš Hotovo!
Vlastnosti
Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE GV651C60 SpeedWash. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GORENJE GV651C60 SpeedWash.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií